Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűtlen típus vagyok, vagy már kapuzárási pánikom van? F44😊😭😂
Szerintem nem kell. Örülj, hogy van feleséged, ráadásul ilyen régóta. Én örülnék, ha már ott tartanék, és utána nem csalnám meg a feleségem.
28F
Neha valtozatossagra vagysz, ilyen hosszú kapcsolatnál valahol erthető.
Kapjatok be, ezt nőkent gondolom ígx ;)
Nőként ez nekem is megfordul a fejemben...
Hosszú kapcsolatban szerintem ez előfordul csak ahogy írták mit kezdesz vele.. én visszafogom magam. De fejben azért néha már lejátszódott pár sztori:-)
Ahogy írtam is,h időnként kell a plusz, már volt,h megcsaltam. Öt éve elköltöztem egy fél évre. Azt hittem nagy szerelem.
Azóta tudom,h annyira nem szabad beleszerelmesedni másba. Persze azért az érzelem kell! Anélkül semmit nem ér . De nem akarom többé elhagyni. Mégis kell valami más.Valami kaland. Valami plusz.
Hagyjuk már ezt a frázis dumát, hogy kapuzárási blablabla.
Mióta van a kék tabi, azóta nincs kapuzárási sem.
A másik dolog pedig természetes. Az is csak egy ezer éves belénk nevelt, illetve a begyepesedett társadalmi "szokás", hogy egy életen át lemondani mindenről, jelen esetben mással történő élvezkedésről. Na ez a baromság.
Két embernél nem a testiség a legerősebb összetartó kapocs. Az pedig egy másik dolog, hogy ki ki ezt kifelé hogyan kommunikálja.
Alapszabály, ha egy nőnek aki egyébként boldog, de 20-on év után más pasira vágyik és megteszi, ha jobb lesz a másik pasival, azt odahegesztheted a radiátorhoz, akkor is el fog járni a másikhoz. De csak x ideig, mert haza fog rohanni hozzánk ugyis. Erre meg azt mondom, na és akkor mi van ? Pont semmi. Egészségére.
Ha mi, pasik tesszük ezt, akkor jön az hogy mennyire intelligens a pasi (nem diplomadarbszámra gondolok), vagy mennyire hülye, hogy bekattanjon, ha megfoghatta egy 20-onéves lány tinicicijét. És sajnos tény és való, de egy 20-onéves lánynak igenis sokkal szűkebb a puncija, a mi 50-es farkunk pedig egyre nehezebben éévez el. És ilyenkor csodás érzés a szűk puncinyujtotta élmény.
Ezek mind mind tények, az hogy mennyire etikus, az más kérdés.
Az én véleményem (a fentiek tények) pedig, nem kell lemondani az életben végig a szembejövő élvezetekről, csak kultúráltan és diszkréten kell kezelni tudni, akár a pasinak, akár a feleségnek.
3 # vagyok.
Ne kapjatok be 😂😂😂 akart lenni 😇😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!