Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzért szex? Lakhatásért szex? Kinek mi a véleménye ezekről?
Én szoktam fizetni szexért, szopásért. Egyik exem jár el hozzám alkalmanként. Jól csinálja a dolgát nagyon, engem pedig izgat ez a titokban fizetek az élvezetért dolog. Mondjuk szerintem az exemet is, bár rá van szorulva a pénzre is, szóval neki kettős a dolog. Persze csak akkor csinálom, amikor nincs kapcsolatom. Próbáltam már más csajt is keresni a dologra, de eddig sikertelenül. Pedig jó lenne egy kis újdonság! Lehet elitélni, de nekem ez egy fétis!
34/f
22 vagyok.
23 ez nagyon változó. Mikor mennyiben egyezünk meg és attól is függ, hogy mit kapok érte. Van, amikor csak egy gyors szopásra jön át, de van, amikor egy-két órát is eljátszadozunk mindenféle jóval megspékelve! Volt, hogy csak 3-4 ezret adtam neki, de volt már olyan is, hogy 50-et kapott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!