Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális öklözés lehetséges...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális öklözés lehetséges előzetes gyakorlás nélkül?

Figyelt kérdés

Aki szokott análisan öklözni, azt kérdezném: hogyan sikerült a szükséges méretre feltágulni? Lehetséges, hogy első alkalommal, extra hosszú felvezetéssel is sikerül, vagy heteken, hónapokon át kell kell rendszeresen tágítani, hogy sikerüljön?

Tehát lehetséges az, hogy valaki aki próbált anális szexet, majd utána egyetlen alkalommal, rászánva az időt, sikerülhet egy öklöt is befogadni?

2019. jún. 28. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Esélytelen . Én legalább 10 éve anál szexelek de eszembe se jutna ilyen. Nem is hiszem hogy menne. 2ora volt mire 3-4 ujjig jutottunk és az a plafon.
2019. jún. 28. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

A záróizmod mindig visszaszűkül.

Értelmetlen az, hogy hónapokig gyakorold - szerintem.

Erre fejben kell felkészülni.

2019. jún. 28. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Voltam olyan nővel hosszú távon(6evig) aki olyan tag volt huvelyileg és popsilag hogy mind a két lyukba be tudtam tolni az oklomet. Popsiba ujazzas és kb 20 perc után de be ment. Punciba ujjazás követően kb2 perc. Pedig nem volt szét a nő, annyira tagulekony volt. Megpróbáltam dupla ököllel, de csak a punciba tudtam. Jó élmény volt 😊😜😁. Lényege hogy nem fájt neki, élvezte, Nagyon is 😁.
2019. júl. 1. 06:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Megoldható egy alkalommal a dolog, ha egy nagyon pici kezű lány az. Amúgy több idő kell hozzá és tágitgatás fokozatosan. 23F
2019. júl. 1. 08:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem hiszem. Az nem pár perc mig a popsi kitágul. Nekem a popsi sex elkezdésétúl több mint két év volt mire odáig eljutottam, pedig direkt tágitottam magam rendszeresen mert nagyon élveztem. 23L
2019. júl. 1. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!