Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzért szex? Lakhatásért szex? Kinek mi a véleménye ezekről?
Figyelt kérdés
Ki az aki belemenne? Vagy esetleg az ujdonság izgalmas?2019. jún. 28. 20:26
11/29 anonim válasza:
a elég jó a csaj lakhatásért lehet belemennék de pénzt sose adnék ilyesmiért ...
12/29 anonim válasza:
Csinos, bevállalós fiatal lányt en is támogatnék ;)
13/29 anonim válasza:
Nem igazán, személy szerint jobb szeretek megdolgozni a szexért:D most az, hogy adok neki egy szobát és naponta lecummant.. milyen már az. ..
14/29 anonim válasza:
>milyen már az. ..
Kényelmes!! :D
15/29 anonim válasza:
Hiába pontoztok le, mind erkölcstelen, aki ilyesmiben részt vállal!
16/29 anonim válasza:
Pasiként mondom, hogy az én időm megvásárolható. Nap-mint-nap olyant csinálunk, amit nem szeretünk (munkába járás.). Pénzért. Ez sem másabb annyival.
30F
17/29 anonim válasza:
A mostani albérlőmmel kellett volna így megegyezni, az a szőke 23 éves csaj... de én anyagias vagyok így díjat fizet. Amikor találkozunk azért sajnálom ezt egy kicsit.
42f
18/29 anonim válasza:
14, aztán abba hol az izgalom?:D
19/29 anonim válasza:
1-2 hónap múlva nálam is felszabadul másfél szoba... Exemék elköltőzneka. Esetleg beszelgethetnénk valami ilyesmiről. ;-) Talán még valami jó is kisülhetne belőle.
48Ffi
20/29 anonim válasza:
Semmi rosszat nem találok benne, és engem nem csak a tini lányok érdekelnek, nagyon tüzesek a huszon évesek is! Csak nehéz megbízhatót találni főleg itt aki nem pasi csak szórakozik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!