Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényeztetnétek a barátnőtöket dildo-val?
Úgy értem, hogy a nyalást/ujjazást kicsit megtoldani egy dildoval és miközben nyaljátok őt, dughatjátok is vele.
Természetesen az igazi farkat semmi se helyettesítse.
Csak kis plusznak gondoltam orálhoz néha.
Ja és pont akkora méretű a műpénisz, mint amekkora a tietek is.
jajaja! jogos.
azért hoztam ám fel, mert valami azt súgta, ha megemlítem ezt, akkor amint te is hibát találsz, azonnal szólni fogsz érte:D szóval ez teszt volt.
+ gondolat, önmagamra nem vagyok 100%-ig igényes (legalábbis a helyesírást nézve nem) de ettől rád még lehetek az:P méghozzá azért, mert te ezzel (is) kiemelkedsz sokak közül, szóval, van egy szint amit neked illik hozni..:)
egyébként, (sajnos) létezik olyan alany, aki megfelel a hezitálásod alapjának, hozzáteszem, a "páciens" súlyos önértékelési problémával él együtt és ebből eredő módon, számos egyéb szexuális diszfunkcióval küszködik.
érdekes, hogy a kérdésed egyik alappillére, a konkurencia megléte, egy jelentős női disszonanciára vezethető vissza.. (rivalizálásból fakadó bizonytalanság, kétely. némileg idekeverve a hibás önképet, a rosszul felmért ideálokat, és a hamisan vélt elvárásokat. komplikált..)
hmm, női-agy, férfi-agy.. mizu?:D bár ez most felvetett bennem egy kérdést. emlékeztess rá, erről majd beszélnék valakivel. olyas valakivel, aki szépen tud hallgatni:)
+1, és végül, Kedves válaszoló! A memóriád tényleg nincs a topon, mert már erről is beszéltünk, és határozottan emlékszem akkor mennyire meglepődtél:D még el is hangzott a hírhedt "Tééényleg?!"
/elnézést érte ha túl személyesre sikeredett volna ez a válasz/
a “ férfi agy, női agy” - vagyis, ami ugye nem létezik - a szakterületem.
Igen, érdekelne a kiegészítésed.
hidd el, a férfiakban ugyanúgy megvan ez a disszonancia, csak náluk kevésbé nyilvánvaló és kommunikált.
a memóriám sosincs a toppon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!