Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényeztetnétek a barátnőtöket dildo-val?
Úgy értem, hogy a nyalást/ujjazást kicsit megtoldani egy dildoval és miközben nyaljátok őt, dughatjátok is vele.
Természetesen az igazi farkat semmi se helyettesítse.
Csak kis plusznak gondoltam orálhoz néha.
Ja és pont akkora méretű a műpénisz, mint amekkora a tietek is.
14:
és mi lett az este vége? és mit mondtál rá?
ma 19:40
Csak annyit beszéltünk erről (mégiscsak bizalmas téma) hogy nekem nincs semmi szexuális segédeszközöm de pl nem zárkózom el attól hogy dildóval vagy vibrivel kényeztesse úgy egy lányt hogy miközben játszom vele az eszközzel a nyelvemmel kényeztetem az addigra már szexuálisan túlhevült testet és/vagy csiklót, mert izgalmasan hangzik
A kolléganő meg mondta hogy még belegondolva is izgató ez a kép és hát ittunk tovább
"Ja és pont akkora méretű a műpénisz, mint amekkora a tietek is."
A "ja" után nem kellett volna vessző tenned?:D
Ha már megkértél. Nem kötekedni akarok, csak ebben mégis te vagy a profi:D
Nálam ez alap dolog a harmadik negyedik alkalom után, habár ha úgy van, és kifejezetten csak a szex miatt jövünk össze akkor akár az első alkalom is mehet így, (mielőtt belekötne valaki, hogy mivel fogom akkor feldobni a sokadik alkalmat, annak üzenem, hogy nem aggódok, az 50. alkalomra is fogok tudni kitalálni új dolgokat:) )
Egyébként nagyon cuki lány vagy, az egyik legaranyosabb kérdező, kis félénk, csípem az ilyet:D Mindenképpen pozitív, hogy már előre ilyesmin gondolkodsz, díjazom!
+1, én kisebbel csinálnám neki. Szerintem a kis picike dolog a lánynak is jobban tetszene elsőre, meg aztán mégiscsak jobb, amikor a saját méretemre a farkam feszíti szét behatoláskor:) Szeretem amikor felnyög.
Persze ettől még jól megjáratnám benne a dildot, szexi amikor kihúzod és van pár pillanat amíg nem szűkül össze:P Legjobb látvány:D
kedves válaszoló! :-)
telefonról írva még az is csoda, hogy van türelmem ékezeteket írni :-)
Azonban, ha már ennyire szemfüles vagy, akkor próbálj meg hibátlanul írni. A “ vessző hibáid “ a következők:
1. “és” előtt nem használunk vesszőt
2. “ ..a szex miatt jövünk össze, ( vessző) akkor akár... “
A “ harmadik-negyedik alkalom után” . Ide kötőjel kell
Ízelítőnek ennyi elég is :-)
Szerintem felesleges ezen az oldalon nyelvtanozni :-)
Amúgy válaszolván :
Nem is gondoltam volna, hogy férfiaknak ez ennyire nem
probléma, sőt. Nőként azt gondoltam, hogy konkurenciànak vennének
egy műkukit és úgy vennék, hogy nem elèg az ő farkuk. Szóval, a hezitálásom alapját ez adta. De a kommentek ès a privát üzenetek is mind azt bizonyítják, hogy márpedig a pasik nyitottak erre.
Köszi a választ neked is! :-)))
Tényleg a fene gondolta volna!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!