Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taisho kérdése:
Mikor szeretkezek a pasimal nem erzek semmit es undorom tole es meg rossz kedvem van mindig mit tegyek?
Figyelt kérdés
2019. jún. 28. 08:44
1/10 anonim válasza:
Bakker szakíts vele ha ennyire gáz.
3/10 anonim válasza:
Mitől undorodsz? Lehet h leszbi vagy? Vagy a pasi undorító?
4/10 anonim válasza:
Akkor ne is nevezd szeretkezésnek. Csak simán dugásnak. És szakítsatok mert ez így nem okés.
5/10 anonim válasza:
ne pasizz,nem neked valók,menj apácának.
6/10 anonim válasza:
Szóval ha a pasid megdug akkor nem élvezed. Akkor minek csinálod? És neki mi a jó ebben?
Mért kérdés ez?
Ha valami nem jó ne csináld.
8/10 anonim válasza:
Előző kapcsolatban is ez volt?
Nőkkel hogy állsz?
9/10 anonim válasza:
ne úgy szexelj, hogy nincs kedved szexelni.
Azok a tünetek amiket felsoroltál akkor vannak, amikor a pasi úgy erőlteti rád a szexet, hogy neked semmi kedved...
10/10 anonim válasza:
hagyd ott...en nem vagyok szexmanias, nem szeretem a szexet, azert vagyok egyedul inkabb:) akivel meg nem elvezed, undorodsz tole, en ilyenbol leptem ki nem reg, mert nem volt ertelme, a pasiba meg semmi erzelem nem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!