Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem egyszerűbb elmenni egy hivatásos lányhoz, mint évekig várni valakire?
Figyelt kérdés
Évekig vártam arra, hogy jöjjön egy lány, mondván nem kell erőltetni. Sokkal jobb döntés lett volna, ha korábban elmegyek és nem várok 29 éves koromig az első alkalomra.2019. jún. 28. 07:11
1/8 anonim válasza:
Nem fog jönni senki. Neked kell a csajok után menni.
2/8 anonim válasza:
Hát ha neked az kielégülés hogy egy cigó p.icsa csak a pénzedért van veled pár percig akkor hajrá.
3/8 anonim válasza:
hát itt cseszted el.
Pasiként nem várni kell, hogy jöjjön a lány, hanem futni utána, hogy elkapd. Lehet otthon hozzá vagy szokva, hogy édesanyád mos és eléd rakja az ételt, de a szerelemben az ősi vadászat nélkül soha nem lesz sikered.
4/8 anonim válasza:
Elég érdekes lehet a helyzet, nekem úgy hogy szó szerint fogyi vagyok (nem értelmi) 22 éves koromig kellett várnom hogy meglegyen az első alkalom és hidd el jönnek a lányok vele nem is volt ez komoly kapcsolat, csak legyen dumád, beszélgess velük és ne ülj otthon. Utána más miatt voltam örömlánynál is és mondjuk vannak minőségibbek is és lehet hogy jól érzed magad velük de nálam utána volt hogy elő jött hogy a fenébe de kedves és miért ezt csinálja vagy az hogy igazéából ő is a pénzért volt velem kedves. Senkinek sem könnyű, ne a gyakoris színvonalból indulj ki de hidd el vagyok elég idős ahhoz hogy leírjam az emberek nagy része igen is normális csak azok a hangoskodók azok a pasik akik mű csajra várnak, és azok a nők akik nagydarab eszetlen pasikra, és a többiek (köztük néha én is) próbálunk megfelelni és a tökéleteset keressük. Gondolj inkább arra hogy megvolt az első alkalom, volt rá pénzed, lehet hogy másnak nincs rá annak idején nekem sem lett volna, sőt ahogy írtam is mivel fogyi vagyok sok callgirl el is küld a fenébe hogy ugyan már.. Tehát tessék tovább lépni, mert már nem vagy szűz és mondjuk kimenni az utcára eljárni rendezvényekre..
5/8 anonim válasza:
Évekig vártam arra, hogy jöjjön egy lány,....
A kur vára mért nem vártál hogy jöjjön?
Az ilyeneknek tényleg egyszerűbb egy prostihoz menni.
6/8 A kérdező kommentje:
1 : Mindenütt azt lehet olvasni, hogy nem szabad erőltetni ezt.
2019. jún. 28. 11:00
7/8 anonim válasza:
Ha nincs jó dumád és introvertált vagy akkor marad hivatásos lány.
8/8 anonim válasza:
"1 : Mindenütt azt lehet olvasni, hogy nem szabad erőltetni ezt."
HAH, értelmezési bajod van! Ez azt jelenti, hogy randizz, udvarolj, nyomulj, csábíts, de ha a csaj nem akarja már, mert neki túl sok volt, akkor nem szabad erőltetni.
Nem azt jelenti, hogy otthon kell várni, amíg a sors hoz egy lányt aki elcsábít téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!