Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legjobb puncik miért csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb puncik miért csak a pénzre buknak?

Figyelt kérdés

Könnyen felszedek hibátlan, top csajokat. De hiába vagyok jóképű, izmos, magas srác, miután kiderül, hogy nincs még saját lakásom, hanem albérletben lakom és csak egy 12 éves Fiestám van, rövid úton lapátra tesznek.

Egyébként dolgozom és mellette egyetemre járok, tehát vannak céljaim és ambícióim is.

Ez azért elég gáz, hogy ennyire csak a pénz számít.

2019. jún. 27. 22:36
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
"legjobb puncik" komolyan? Nem csoda ha dobnak hogyha egy nő ilyen jelzőt kap nálad , na meg persze ha hozod ezt a stílust.. Nem mondta senki hogy csúnya lányt keress, vannak szép lányok is akik nem a pénzre mennek. Nem kell lenezni a többi nőt csak mert neked nem top puncik... Gyerelejoisten
2019. jún. 27. 23:48
 32/38 anonim ***** válasza:
Az ilyen csajok nem is fogják beérni veled, nem is értem mit vártál , ha egyszer élhet jobb körülmények között is nem csak egy albérletben.. hiába a jó kulsod ez édes kevés...😂
2019. jún. 27. 23:55
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Te nem jó pasi vagy hanem nagyképű.. Az átlag lányoknak se kellene egy ilyen
2019. jún. 27. 23:57
 34/38 anonim ***** válasza:
18%

Azért mert ők csak a legjobb PUNCIK.

Én a legjobb nők közé tartozom és rohadtul nem érdekel hogy kinek mennyi pénze van. Nem lehet felszedni egyéjszakásra vagy szexkapcsolatra...

2019. jún. 28. 00:11
 35/38 anonim ***** válasza:
62%

Amugy testverem itt a nok 70%-a beismerte, hogy a penz dominal. (Es lehet nem is jo nok)

Az “engem nem erdekel a penz” mondattal dobalozo nok nagyresze is volt mar penzes palival vagy van vagy lesz.

Idezet egy ismerosomtol, aki eleg jo no: “Engem sose erdekelt egy palinak mennyi penze van, de valamiert mindig a penzesekkel jottem ossze.”

Ennyit a mai nokrol. (Tisztelet a kivetelnek ami amugy kb 10/2)

2019. jún. 28. 00:33
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Örülök , hogy utolsó azért odatolta, hogy vannak kivételek. Én nem csak dobalozom ezzel a szöveggel. Nem volt nem is kell pénzes pasi, én nem akarom, hogy eltartsák a seggemet és elém toljanak mindenféle drága holmit. Szeptembertől egyetemre készülök van két emelt szakmám ez mellett dolgozom is szóval inkább saját lábon élek, mindemellett azt mondják "jo" nő vagyok. Kinek mi az ideál ugye?!
2019. jún. 28. 01:55
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Ne hej ... Mekkora egója van a gyereknek 😂
2019. jún. 28. 11:10
 38/38 anonim ***** válasza:
Mer a nők ilyen hulladékok manapság hogy csak a pénzre mennek.
2022. febr. 8. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!