Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb puncik miért csak a pénzre buknak?
Könnyen felszedek hibátlan, top csajokat. De hiába vagyok jóképű, izmos, magas srác, miután kiderül, hogy nincs még saját lakásom, hanem albérletben lakom és csak egy 12 éves Fiestám van, rövid úton lapátra tesznek.
Egyébként dolgozom és mellette egyetemre járok, tehát vannak céljaim és ambícióim is.
Ez azért elég gáz, hogy ennyire csak a pénz számít.
Nem az az elsődleges, hanem a másodlagos (nem mindenkinél) tisztelet a kivételnek.
Az első az a kinézet midig, ezek után jön a pénz és a többi.
Férfiként kb hímringyónak számítanál ha nem lenne sokadrangú a pénz.
Mindig is a férfinek kellett megteremteni az anyagi biztonságot egy kapcsolatban.
18: Csórónak nem mondanám magam, mert egyedül bérlek albit (nem lepra helyen), autót tartok fenn, igényesen öltözködöm, mindig le tudom cserélni a telefonom a legújabbra, fizetem a tandíjat az egyetemen, stb.
Azt gondolom, azért a csóróság nem itt kezdődik.
22: Bocs, nem akarok senkit megbántani , de nem a Tonderre kémyszerülő nők az a kategória, akikkel ismerkedek.
Illetve szeretnék komolyabb kapcsolatot.
26: Aki velem akarja eltartani magát, az nálam nem pálya.
De ilyen azért nem is volt még, mondom nem a műkörmös, műhajas plázacicák az a kategória, ami engem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!