Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legjobb puncik miért csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb puncik miért csak a pénzre buknak?

Figyelt kérdés

Könnyen felszedek hibátlan, top csajokat. De hiába vagyok jóképű, izmos, magas srác, miután kiderül, hogy nincs még saját lakásom, hanem albérletben lakom és csak egy 12 éves Fiestám van, rövid úton lapátra tesznek.

Egyébként dolgozom és mellette egyetemre járok, tehát vannak céljaim és ambícióim is.

Ez azért elég gáz, hogy ennyire csak a pénz számít.

2019. jún. 27. 22:36
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
50%
ja
2019. jún. 27. 22:58
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen azért azzal is tisztában kell lenni, hogy a top csajok legismertebb jelzoje, hogy penzehesek,(tisztelet a kivételnek) ami nem is csoda műköröm műszempilla fodrász ruhák sminkek cipők ezekre mind pénz kell.. Talan, ha ennyire zavar, hogy lekoptatnak akkor ideje lenne az átlag csajok között keresgélni, akiknek Te kellesz nem pedig a pénz. Akiknek az lenne a fontos, hogy boldognak lássanak és kielégítsék minden vágyadat. És ha hiszed ha nem vannak szép lányok is ebben a kategóriában nem kell mindig a topra törekedni.. De mind tudjuk, hogy a magas jóképű izmos srácok nem igazán ezekre a lányokra hajtanak. Aztán néz majd az ilyen , hogy kifolyik a pénz a kezebol, mert van egy top csaja, akit mutogathat csak.. Érdekes nagyon 🤔
2019. jún. 27. 22:59
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Milyen igaz amit írtak előttem is. Jó pasiként írtad, hogy könnyen felszedsz jó csajokat. Nah ennyit, itt meg is van válaszolva. Te is válogatsz és a csúnya vagy átlagos lányokkal nem kezdesz mert megkaphatod a szépet. Fordítva ugyan ez. Van választása bőven vannak jó pasik, így az fog dönteni ami mögötte van jelen esetbe a pénz. És igen miért lenne veled akinek nincs pénze, ha lehet egy milliomossal is, aki amellett, hogy szexi még gazdag is
2019. jún. 27. 23:05
 14/38 anonim ***** válasza:
92%

"puncik"

Benned sincs semmi érték, hidd el.

2019. jún. 27. 23:06
 15/38 A kérdező kommentje:
Már bocs, de miért a csúnya lányok között kellene ketesgélnem, ha én sem vagyok csúnya?? Ez nonszensz.
2019. jún. 27. 23:14
 16/38 anonim ***** válasza:
2019. jún. 27. 23:14
 17/38 Diavolino44 ***** válasza:
31%
Szerintem élvezed ki a szituációt amiben vagy. Hidd el pár év múlva azok a csajok is lejjebb fognak adni az igényeikbol.
2019. jún. 27. 23:15
 18/38 anonim ***** válasza:
50%
Mert csóró vagy
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát épp ez a lényege, most írtad le. Nem kell csúnyák között keresned, mivel jó pasi vagy, A jó csajnak meg nem kell a szegények között keresgélnie, ha gazdag is van. Érted? Saját szavaiddal írtad le.
 20/38 A kérdező kommentje:
19: nekem a pénz sokadrangú dolog egy kapcsolatban, de ezek szerint a nőknek meg az az elsődleges.
2019. jún. 27. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!