Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet elérni egy szép...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elérni egy szép talpú, lábfejű nőnél ezt?

Figyelt kérdés

Annyi szép talpú, lábujjú, sarkú nőt látni most a melegben, hogy menten erekcióm lesz.

Hogyan érjem el, hogy beleszippanthassak, arcba temethessem, szopogathassam, nyalogathassam a talpakat, lábujjakat?

Hölgyek, milyen rávezető kérdésnek örülnétek?

Jöhet kor is.

2019. jún. 27. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy odamész egy lányhoz:"Szia,van kedved ismerkedni?" Ezután összejöttök,elmondod neki,hogy téged ez izgat a szexben,ő elfogadja és élvezitek mindketten. Senkinek nincs ráirva az arcára,hogy bejön-e neki. 24/N
2019. jún. 27. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:
73%

Odamész a lányhoz és megkérdezed szopogathatod e anlábát

Vagy ha sunyi akarsz lenni keress olyat aki napozik és cuppanj rá a lábikójára

18f

2019. jún. 27. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
56%
Ezen gondolkodok én is már napok óta. Nagyon szép lábfejeket lát az ember, talán 3 nő érzékelhette pozitívan, hogy a tappancsait nézem, de nem mertem közeledni egyikhez sem. Tudom, lúzer vagyok... De tényleg jó lenne.
2019. jún. 27. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!