Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kellene különbséget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene különbséget tenni egyéjszakás és szeretőzés között?

Figyelt kérdés

Mindkettőben csak a testet használják, mondhatni kihasználják a párokat. Ahogy az egyéjszakás érhet véget csalódással, mert valamelyik fél többet akar, úgy a szeretőzés is lehet baj, pl. lebukás (bár ez egyéjszakásnál is meglehet) vagy váratlan véget érés esetén.

Akik esetleg mindkettőben részesek voltak, hogy élték meg, láttak a fenti hasonlóságokat?

2019. jún. 27. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Ezt a kérdést egyedül sikerült kitalálni? 🤦‍♀️ Alapból az egyéjszakás az egyetlen éjszakáról szól, a szerető viszont több nap, hónap, akár évről is.
2019. jún. 27. 18:31
 2/9 A kérdező kommentje:
De mindkettőnél csak használod a testet.
2019. jún. 27. 18:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Pedig büszke vagyok az egyedi kérdésemre, neked további jó "elég az x cm-em" és "baj ha még 20 évesen szűz vagyok" olvasást minden 3. kérdésben. :D :D :D
2019. jún. 27. 18:33
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
Akkor sem ugyan az a kettő te barom
2019. jún. 27. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Mindkettőben csak a testet használják"

Ez totális tévedés!!! Csak a lelketlen embereknél van ez így! Egy nőnek van lelke ahogy egy férfinak is a szexben pedig ezek is kapcsolódnak valamilyen szinten ami sokkal több mint a legtöbb hétköznapi emberi kapcsolat.

Egyéjszakásnál is van bizalom gyengédség tisztelet vágy szimpátia kedvesség odaadás és mindezekből következően érzelmek is ami közel sem szerelem természetesen, de egy elég mély és komoly dolog.

Nálam egyéjszakás nem volt még puszik, simogatás, törődés mosoly, kedvesség nélkül és csináltak nekem reggelit is vagy vacsorát és szeretettel adták!

Akinek bármilyen szex "csak testi kihasználás" az nagyon éretlen vagy nagyon rossz úton jár!

35F

2019. jún. 27. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Övező! Te tényleg ilyen sötét vagy?

Bakker.....

2019. jún. 27. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
22%
Pasik csak próbálják megetetni veletek h ott vannak érzelmek is...persze rajonganak a testedért, de nem is ismer akkor miért lenne több érzelem, ne legyetek már ostobák! Csak azt mondják amit hallani szeretnétek, mert használni akarják a testeteket!
2019. jún. 27. 20:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeretőzés annyiban másabb h ott jobban összeszoksz testileg. Nekem volt, de a hideg ráz ki tőle, mert semmi személyeset nem beszéltünk érzelmekről vagy a h mit gondol kettőnk viszonyáról. Szerencse h megszünt, és lett jobb.
2019. jún. 27. 20:02
 9/9 anonim ***** válasza:
26%
A szeretőzés nekem annyival több, hogy testileg megismerjük egymást, mélyül és épül a kapcsolat, de csak szex szinten. Nem lelkizünk, nem köszöntjük fel egymást ünnepekkor, stb. Az egyéjszakás meg kb. csak közös maszturbálás egymásban.
2019. jún. 27. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!