Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lakásos prosti "egészségesebb"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakásos prosti "egészségesebb" mint diszkós egyéjszakás csajok?

Figyelt kérdés
Kevesebb az esélye lakásos prostitól elkapni valamit mint diszkóban felszedett csajtól?
2019. jún. 6. 13:02
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Egy lakásos havi szinten megy szűrésre

Egy diszkós kicsaj még azt se tudja mi az

2019. jún. 6. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát ez attól függ, szerintem mind a kettő undorító es most le lehet pontozni. De azért valami szintem ha jól tudom a normális prostiknál szoktak ellenőrzést végezni hogy beteg-e vagy sem.
2019. jún. 6. 13:06
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Én voltam diszkós egyéjszakás és voltam sugar babby is. Csak óvszerrel szexelek(kivéve kapcsolatban), megválogatom a partnereimet és félévente járok szűrésre. Mindenem negatív. Nemibeteg bárki lehet, az is, aki csak egy emberrel volt előtted, mert ha az az egy fertőzött volt, megszívta...de ha én voltam 50 nem fertőzöttel, akkor nem vagyok nemibeteg. Szóval ne ez alapján próbálj szűrni :D
2019. jún. 6. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:
41%

"Én voltam diszkós egyéjszakás és voltam sugar babby is"

Rib anc vagyok <== most komolyan.. nem rövidebb? :D

2019. jún. 6. 13:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 azért írtam mindkettőt, mert a kérdésben az áll, hogy vagy-vagy. Azonban vannak emberek, akik mindkettő :D
2019. jún. 6. 13:35
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

Ez teljesen személyfüggő.

4. Nem lett volna rövidebb ha eleve mondjuk befogod a pofád?

2019. jún. 6. 13:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Hiába jár szűrésre egy szopástól is olyan gombát kaphatsz, hogy hetente lehet szüretelni.
2019. jún. 6. 14:28
 8/8 anonim ***** válasza:
ha a lakásban hideg van, akkor lehet megfázik a lakásos és nem egészségesebb a diszkós társánál, aki kollégista, mert ott télen-nyáron meleg van
2019. jún. 6. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!