Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy viselnétek ezt?
Figyelt kérdés
A párotok nem szereti a szexet, viszont masztizni igen, de megenegedné, hogy prostizzatok vagy szeretőt tartsatok2019. jún. 4. 20:09
1/11 anonim válasza:
Nem tudnám elfogadni, szakítanék vele, ha nem indokolná semmi se, hogy együtt maradjunk (közös lakás, hitel, gyerek, vállalkozás).
Nekem elengedhetetlen, hogy testileg kielégítsem a párom, ha ez nincs meg, akkor szarul érzem magam mellette. Annyit meg ugye nem ér meg.
De amúgy ismerek ilyen párt, nem sokára fognak házasodni, és a nő tarthat szeretőket, mert a pasinak nagyon alacsony a libidója..de szellemileg tökéletesen megvannak.
3/11 anonim válasza:
Hát ha tényleg lehetek mással akkor nem lenne nagy gond. Mondjuk annyit minimum elvárnék hogy kiverje nekem vagy előttem / együtt masztizzunk, stb. Ami még belefér neki.
De én emiatt nem szakítanék vele, ha egyébként semmi gond nincs köztünk és tökéletesen megvagyunk.
5/11 anonim válasza:
Ez nem járható út... Ilyen kapcsolatba kár belekezdeni
6/11 anonim válasza:
en benne lennek. lanyokkal nem elvezem a szexet de fiuval meg nem szeretnek kapcsolatot, szoval nekem pont tokeletes lennel.
7/11 anonim válasza:
Nem szexelhetek vele, de a pénzem ráköltsem + még a prostinak is fizessek, ha mégis szexelni akarok. Meg a nagy lóf a szt!
9/11 anonim válasza:
Én a kérdést sem értem. Miért lennék olyannal akivel nem lehet szexelni? Annyi normális nő van a világon.
10/11 jonwick válasza:
Hát ezzel vitatkoznék 9-es, elég ha csak beleolvasol a kérdésekbe, hogy min megy az állandó a huzavona az emberek között a szexualitásban. Nem szopik a csajom, vagy szopik de nem nyeli le, nem nyal ki a pasim, vagy azt akarja hogy hugyozzak a szájába, nincs elég szex, vagy van elég szex de nem jó stb, elég vastag-e stb, stb. A "normális" nő már olyan mint a boldogság kék madara...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!