Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Diszkóban sikerült már egyéjszakást találnotok?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor hogyan?2019. jún. 13. 11:30
1/9 anonim válasza:
Persze.
Jól kell kinézni és jól kell szövegelni.
A többi jön magától.
2/9 anonim válasza:
Odamentem, lekaptam, mentünk tovább. Ennyi
3/9 anonim válasza:
lehet, nem nehéz. Nézzél ki valahogy (fésülködj meg és vegyél fel valami rendes göncöt), érezd jól magad, keresd a tömegben, hogy ki néz téged, ki mer szemkontaktusba kerülni veled.
Menj oda, légy nyitott, megnyerő és vicces, több már nem is kell
4/9 anonim válasza:
Lehet, tánctéren összenéztek párszor, szembeállsz vele, bemutatod magad. Esetleg kihívhatod a dohányzóba beszélni, ha kimegy veled akkor nyerő vagy.
Amúgy a legjobb módszer, ha leitatod kicsit. Tudom ocsmányul hangozhat, de feloldódnak a gátlások.
2x2cl vodka már elég lehet hajnali 2-3 fele
5/9 anonim válasza:
Volt egy pár. Oda mész leszolittod ha vevő sároktok aztán mehettek is félre dugni.
6/9 anonim válasza:
Morrisonsban még a wc-ben is biztonsági őr volt, pedig nem kúrni mentem be, csak egy kintről hozott dobozos sört átönteni pohárba.
7/9 Ibiza2019 válasza:
Volt... Volt akit haza se vittem..hanem helyben megoldottuk... Instant klassz hely erre Pesten :)
9/9 anonim válasza:
7: és mit szólt a becsületkasszás öregasszony? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!