Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy a pasi szexkapcsolatot akarjon, és ne csak egyéjszakást?
Elég hülye kérdés, tudom, de nagyon bejön a pasi testileg, tényleg nagyon, és egyébként is régen volt már barátom, szóval hiányzik is a szex.
Meghívtam magamhoz, és szeretném, ha nagyon jól érezné magát. Az exeim szerint nagyon jó vagyok az ágyban, és különösen jól szopok, szóval azzal nem hiszem, hogy gond lenne, de ettől függetlenül örülnék neki, ha keresne még utána a pasi, hogy szeretne folytatást.
Haverságféle van közöttünk egyébként, de nagyon sok mindent tudunk egymásról, és értelmes srác, nem egy bunkó paraszt, sosem vert át senkit.
21L
Szerintem az együttlét után mond azt, hogy "Ezt meg kéne ismételni valamikor"
Ha erre nem kap akkor ő nem alar szexkapcsolatot csak alkalmit. De szerintem tetszeni fog neki az ötlet.
Sok sikert :)
Bocs 4-es hogy bekérdezek, de én még sosem hallottam olyan szót, hogy "uritolyuksag"
Ez mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!