Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol sikerült sexpartnert találnotok, akinek van?
Figyelt kérdés
Alapvetően kapcsolatpárti vagyok, de kezdek belefaradni az ismerkedésbe, kicsit reménytelennek tartom a dolgot, mert ugy vettem eszre nem gondoljak komolyan a korombeliek..
Jo lenne egy baratno, de ennyivel is elegedett lennek.
Csak volt.. Facebook-os szexpartner kereső csoportokban. Meg volt innen GyK-ról is de az teljesen véletlenül. Csak beszéltünk találkoztunk.. És 1 évig tartott. 22 L
2016. okt. 25. 07:59
2/12 anonim válasza:
Első: az ilyen csoportoknál nem látszik az idővonaladon?
Amúgy nekem egyszer egy szexpartnerkereső oldalon majdnem sikerült...azóta sajnos eddig sehol...
/F
2016. okt. 25. 08:23
3/12 anonim válasza:
Chat.hu oldalon találtam 3 éve egy 18 éves nimfo csajt :D Egy évig talizgattunk. Itt meg már több lányt is találtam! Most is keresek mert már jó lenne szexelni egy nagyot! :D
2016. okt. 25. 08:34
4/12 anonim válasza:
innét még nem találtam, pedig keresek
love.hu-ról jött össze
Géza, Budapest
2016. okt. 25. 08:53
5/12 anonim válasza:
én is örülnék egy csajnak :)
2016. okt. 25. 09:33
6/12 anonim válasza:
Engem is érdekelnének ezek a face csoportok.Szerintem itt komolytalanok az emberek,plusz általában sok lány messze van szoboszlótól vagy nem akar hosszútávú alkalmit.
26f
2016. okt. 25. 09:53
7/12 anonim válasza:
1-es vagyok Nem látszik mert Zárt vagy Titkos csoportok voltak!!
2016. okt. 25. 09:59
8/12 anonim válasza:
2-es vagyok, köszi a választ, érdekesen hangzik :)
Én anno szexneked.hu-n találtam egy csajt, de a nagy napon meggondolta magát, úgyhogy nem lett belőle semmi...azóta meg rendesen lehalt a hely...
Love.hu nem kihalt vidék már? Eropolis-on sincs semmi érdekes...
2016. okt. 25. 10:04
9/12 anonim válasza:
Hat en egy barban ismerkedtem ossze az elozo unalomeluzommel. Igazabol nem szexkapcsolatnak indult hanem baratkozasnak. Tobbszor is beszelgettunk, es iszigattunk a kovetkezo hetekben. A kemia mar akkor is megvolt. En akkor voltam tul egy nem kellemes szakitason, o meg nem igazan akart komoly kapcsolatot. Kb hetente, kethetente osszejartunk. Kozel masfel evig tartott a viszony, amikor "szakitottunk". O talalt egy lanyt akivel komolyan meg szerette probalni, en meg elfogadtam. Baratok vagyunk meg mindig csak extrak nelkul. Azota en is komoly parkapcsolatban elek 🙂
2016. okt. 25. 14:01
10/12 anonim válasza:
Én itt is találtam egyet és eropolison is már. A mai napig tartom mindegyikkel a kapcsolatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!