Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis peniszű srácok, mi a gond...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis peniszű srácok, mi a gond veletek, mi bánt benneteket? Írjatok meg.

Figyelt kérdés

És hogy mekkorát szeretnétek és higy mit tettetek eddig hogy el múljon a komplexus, az önbizalom hiány.

Csak kis farkuak!!!

2019. jún. 26. 21:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
HJajj ezek az önbizalomhiányos frusztrált kisp.csű idioták semmit nem tudnak a picsogáson kívül..meg is érdemlik hogy egyedül pusztuljanak
2019. jún. 30. 19:11
 22/23 A kérdező kommentje:
#21 valamilyen szinten jogos a véleményed de kérlek ne ilyen durva hangnembe kőzöld. Ellenben ha van építő jellegű kritikád esetleg nem nagy általánosságban hangoztatott tanácsod kérlek oszd meg velünk
2019. jún. 30. 19:14
 23/23 anonim ***** válasza:
Én nekem is csupán 13cmes kb4cm vastag.eleinte nem foglalkoztam vele végképp nem érdekelt egészen 20koromig kb.akkor volt az első komoly kapcsolatom és ott szembesültem a ténnyel hogy kicsi.oszinten be ismerte a csaj.es itt meg nincs vége aztán volt meg 3baratnom akik szintén igy tettek.ok eleg sokáig tartott szerettük egymást es működött a szex már amennyire.most hazas vagyok több mint tíz éve es a feleségem is ezt mondta.persze el fogadott es szeret sokat szexelünk de ez igy nem az igazi pláne hogy volt előttem kalandja akinek természetesen nagyobb volt es meg is emlitette hogy az jobban tetszett.most próbál lelket önteni belém de ez az egész be árnyékolja a boldogságom.nem érzem magam férfinek abszolút tudat hogy csupán ok elég vagyok de sosem leszek"jó"hat nem jó.szerintem már nem tér vissza az önbizalmam soha.de. Vannak szép napok ezekkel be kell ernem
2021. jún. 16. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!