Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis peniszű srácok, mi a gond veletek, mi bánt benneteket? Írjatok meg.
És hogy mekkorát szeretnétek és higy mit tettetek eddig hogy el múljon a komplexus, az önbizalom hiány.
Csak kis farkuak!!!
#1 köszi ez valóban nagy probléma .
Te is tag vagy?
2-es :D:D::DD ezen besírtam:)
Egyébként, leírhattad volna hány centitől gondolod kicsinek.
Már nem bánt semmi, alapállapotban örülök, hogy elfér a nadrágban, sőt, vettem egy 5 részes fecskeszettet, hogy ne lógicáljon, hanem tojástartóként legyen. Régebben bántott, mikor zuhanyzóban másokét láttam, és elborzadtam, hogy nagyobb, mint az enyém. Kibékültem a kis mérettel, mert hétköznapokon jó, hogy egy 7 cm-es pisilőke, szex közben pedig elég a 15 cm, ez van, én se méregetem a nő mellét.
A változás azért történt, mert rájöttem, hogy nem a mérettől vagyok béna, hanem a természetem okozza, ez akkor is így lenne, ha nagyobb lenne. Sőt, az első szexet kívánó években fel sem merült, hogy nekem kicsi lesz, épp hogy nem érdekelt, mit kap a lány, én beteszem, nekem jó lesz, ő meg majd utólag eldönti, hogy akarja-e még egyszer. Csak a férfiakkal való összevetésben zavart, hogy a nők mit szólnak hozzá, nem volt téma, mert nem is tudtak róla. Az elején jobban zavart, hogy az adott lányhoz mit szólnának az ismerőseim, családom, hol tudnánk szexelni (semmilyen élethelyzetben nem voltam egyedül), annyira legkisebb baj volt a kis pénisz, hogy eszembe se jutott.
A bánatból ki lehet nőni, legfőképp ésszel.
28F (15cm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!