Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis peniszű srácok, mi a gond veletek, mi bánt benneteket? Írjatok meg.
És hogy mekkorát szeretnétek és higy mit tettetek eddig hogy el múljon a komplexus, az önbizalom hiány.
Csak kis farkuak!!!
Nekem 13 cm.
Ez egy ideig nem zavart, mert nem is érdekelt másoké mekkora vagy ilyesmi. Aztán a haverok kérkedtek vele, én meg egyszer csak azon kaptam magam, hogy az enyém ennél is meg annál is kisebb, hát gondoltam, ez van, ekkorára nőtt, persze bíztam benne, hogy majd megnő nagyobbra, de nem reménykedtem benne.
Aztán nyolcadikba összejöttem egy lánnyal, aki a suli legjobb csaja volt:) mindenki irigy volt rám, szóval eszembe se jutott, hogy emiatt ne csajozzak vagy ilyenek :D
Lefeküdtünk ezzel a lánnyal, előtte azért izgultam, hogy baj lesz mert nem nagy a pélóm, de végül nem volt gond, a szex is jó volt.
Aztán jött a középsuli, öltöző stb, és ott már elnézegettem, hogy másoknak mekkora, azért voltak akik akkorával dolgoztak mint én, de rájöttem, hogy az enyém inkább kis méret, mintsem átlagos, vagy jóindulattal az átlag alja.
Ez kicsit le is lombozott, de azzal kompenzáltam, hogy minél jobb csajokat próbáltam fűzni, és sikereim voltak, pedig nem vagyok azért jóképű sem :D
Az igazi lökést pedig az adta meg, amikor a második lány megdicsért, hogy borzasztóan kreatív vagyok, meglepően figyelmes is, pedig nem számított erre, mert bunkó stílusom van:D szóval, remek velem szexelni..
Hát azóta nyomatom a csajokat meg a csajozást, és teljes mértékben hidegen hagy, hogy mekkora lapul a gatyámban, elhittem, hogy jó velem szexelni, és hogy értem is a dolgomat, igazából ennyi az egész, már meg sem fordul a fejemben, hogy egyáltalán ne volnék elég egy nőnek.
#14 muszáj lesz valami pozitív dolgot találnod az életbe .
Azért abba egyetérthetünk higy nem te vagy az egyetlen 170 cm magas srác és az előző írás alapján más kisfarkú is talál partnert . Lehetséges ....
Na akkor legyél gazdag. Tanulj jól fizető munkát, legyél művelt, kedves , ilyesmi. Pozitiv dolog nélkül nem megy...
Ezt nálam sokkal okosabbak is megmondták.
A jól fizető munkát már benéztem, hisz ebben az országban semmibe sem nézik a mérnököket.
Kedves? Világ életemben az voltam nemtől függetlenül de a nőkkel kivételesen, sőt tiszteltem is őket.. Simán átnéztek rajtam. Mert az agresszív bunkó lekezelő 190cm-es izom-tibik akik kellenek nekik..
Valami más?
Átképzés . Ha mérnökként se keresel jól akkor tanulj számítástechnikai vagy építőipart .
Ha a kedvesség nem jött be akkor Gyürk és legyél csak egy 170cms bunkó . Talán Csüt rab cseppen akkor valami..,
32 évesen normális ember már tudja hogy nincs értelme átképeznie magát mert baromi hátrányban lenne még egy új pályabeli pálykezővel szemben is (pl bér stb..)
A 170cm-es agresszív izom tibik meg főleg taszítóak a szemükben.. Látom téged baromira nem érint ez a téma csak akkor nem értem, miért írtad ki a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!