Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen így gyerekem ha még egy randit sem tudok összehozni?
26 éves férfi vagyok, és nagyon béna vagyok a nőknél. Ismerkedem de komoly kapcsolatot nem tudok összehozni. Pedig már ideje lenne, én már családot szeretnék.
Nem tudom mi a gond, mert a nők is elvileg olyan férfit keresnek akivel lehet normális kapcsolata. Normálisan nézek ki, nem vagyok igénytelen, kövér.
Eddig csak szex volt a legtöbb ami történt.
De már el sem tudom mondani hogy mennyire vágyom a szeretetre, meg a közös programokra egy szeretett nővel. Meg egy kisbabára:)
Sokat gondolkodtam és mindig arra jutok hogy a legtöbb nő hiába keres normális férfit, de még sem olyannal jön össze hanem pont az ellenkezőjével. Mást csinálnak mint amit mondanak.
Halmai Annamária
Pont ezt akartam írni, ahogy elolvastam :-D
Amíg egy picsogó ovis szinten áll hozzá, addig nem lesz sok sikere :-D
Komolyan valaki azt mondja hogy 26 évesen fiatal vagyok a gyerekhez?
Miért hány évesen kéne? 50?
Érdekes kérdés, és még érdekesebb válaszok, viszont a valóság sokkal primitívebb.
1.: Azért mondják, hogy 26 évesen fiatal vagy, mert senki sem szeret / nem akar elköteleződni valaki mellett (mert akkor bezárva érzi magát és nem qrhat össze-vissza), nem bírják elfogadni a másik ember szokásait, tolerancia zérus, na és éppen ezért nincs egy normális kapcsolat.
2.: Minden ember azt hiszi, hogy az igazságot ő képviseli, meg sem nagyon hallgatják a másikat, nem is figyelnek rá, ez a másik probléma, hogy miért nincs egy normális kapcsolat sem.
3.: ...csak olvass bele bármelyik forumtémába, azt lehet olvasni csak, hogy ki, hol hogyan dugott, és nem olvasol olyanokat, hogy: "1 évig leveleztünk, majd kisebb ajándékokkal leptük meg a másikat, aztán találkoztunk, és a 3-dik találkozáskor megvolt az első csók"... ...manapság a következő megy: "meglát, megfog, megb@.sz, rinyál, szid, szomorkodik, berug, meglát, megfog, megb@.sz..." :-)
4.: A legtöbb ember olyan mint a politikus, hazudoznak össze-vissza és nekik az a felnőtt, aki úgy tud hazudni, hogy az még hihető is... ...figyeld meg rühellik az okos, becsületes, őszinte embereket! :-) ...mert maguk általában hülyék mint a segg... :-)
Összefoglalva, nem szeretet van a földön, hanem kib@.szott nagy szerepjátszás, persze amikor egyiket-másikat megkörnyékezi egy-egy komolyabb betegség, akkor elgondolkozik azon, hogy ő sem él örökké, de ebbe ne menjünk bele.
Nevetséges a legtöbb ember!
Jaaa és ami az emberek között folyik azt inkább az állatok szaporodásához lehet hasonlítani, ugyanis az ember a legnagyobb állat! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!