Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy legyen így gyerekem ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen így gyerekem ha még egy randit sem tudok összehozni?

Figyelt kérdés

26 éves férfi vagyok, és nagyon béna vagyok a nőknél. Ismerkedem de komoly kapcsolatot nem tudok összehozni. Pedig már ideje lenne, én már családot szeretnék.

Nem tudom mi a gond, mert a nők is elvileg olyan férfit keresnek akivel lehet normális kapcsolata. Normálisan nézek ki, nem vagyok igénytelen, kövér.

Eddig csak szex volt a legtöbb ami történt.

De már el sem tudom mondani hogy mennyire vágyom a szeretetre, meg a közös programokra egy szeretett nővel. Meg egy kisbabára:)

Sokat gondolkodtam és mindig arra jutok hogy a legtöbb nő hiába keres normális férfit, de még sem olyannal jön össze hanem pont az ellenkezőjével. Mást csinálnak mint amit mondanak.

2019. jún. 26. 09:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Sajnos egyetértek. Én abban bízom, hogy vagy egy volt általános iskolai osztálytárssal, vagy egy vallásos nővel össze tudok jönni, akik akarnak gyereket, ezen kívül nem nagyon találnék olyat, aki jó lenne. Kísérletezni, randizni nincs sok kedvem. Állítólag van időm, de nem szeretnék 60 éves lenni, mire a gyerekem leérettségizik.

28F

2019. jún. 26. 09:26
 2/14 anonim ***** válasza:

" a nők is elvileg olyan férfit keresnek akivel lehet normális kapcsolata."

"Ismerkedem de komoly kapcsolatot nem tudok összehozni."

Remélem elgondolkodsz.

2019. jún. 26. 09:27
 3/14 A kérdező kommentje:
"a legtöbb nő hiába keres normális férfit, de még sem olyannal jön össze hanem pont az ellenkezőjével"
2019. jún. 26. 09:30
 4/14 anonim ***** válasza:
Ugye tudod h a "normális férfi" mint olyan, az annyiféle gondolat ahány ember van a világon? :)
2019. jún. 26. 09:34
 5/14 A kérdező kommentje:

Igen tudom.

De gondolom a nők olyan férfit akarnak a gyerekük apukájának akik nem buliznak minden hétvégén, megbízható, akiben van felelősség tudat. De közben meg pont nem az ilyen férfiak kellenek. Utána meg sírnak hogy még meg sem született a baba de már elhanyták. De végülis meg is érdemli aki felszínes, és nem a belső tulajdonságokat nézi.

2019. jún. 26. 09:41
 6/14 anonim ***** válasza:

Így sehogy! Itt főleg sehogy!

Ha leírod magadtól hogy egy randit se tudsz összehozni akkor ott valami baj van...leginkább a kisugárzásod lehet.

Talán a görcsösség! Egy biztos hogy változtatnod kell ha a mostani állapotodba nem sikerül . Hogy pontos hogyan és mit azt nem lehet ennyiből megmondani de biztos van szakember aki segíthet .

2019. jún. 26. 09:45
 7/14 anonim ***** válasza:

A nők azt mondják, hogy megbízható, szolid férfit keresnek. Lehet, hogy ez még valamennyire igaz is.De olyannal fognak lefeküdni aki vagány, domináns és az összes nőt megdugja maga körül. És olyannal fognak végül hosszú kapcsolatban maradni, aki elkezdi dugni őket.

Ha van pár 100 milla a bankszámládon, az mindent felülírhat. De gyanítom nem ez ahelyzet.

2019. jún. 26. 09:59
 8/14 anonim ***** válasza:

Te magad le is írod amegoldást:

"De közben meg pont nem az ilyen férfiak kellenek. Utána meg sírnak hogy még meg sem született a baba de már elhanyták"

Tessék. Te is látod kikre buknak a nők.

2019. jún. 26. 10:01
 9/14 anonim ***** válasza:

Leirom másképp..

A te fejedben az van h te normális vagy.

A fejedben lévő nők(ről alkotott feltételezés szerint) az alkalmatlan, idióta palikat választják.

Te hol vagy? Hova teszed magad?

Érted milyen úton felel meg a környezeted a saját valóságodnak?

Mi lenne ha arra gondolnál h hogyan fog téged választani az ideális nő? Vajon hol fogtok véletlenül egymásra találni? Hogyan fogod felismerni benne azt h illik hozzád, ha az orrod hegyénél nem látsz tovább és róla is azt feltételezed h egy idiótát választ ugyis?

Megölöd az életed a negativ feltételezéseiddel.

2019. jún. 26. 10:04
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
Végtelenül taszít, ha egy “férfi” azt hiszi mindenki hülye, csak ő a helikopter. Valamint az is, hogy ilyen fiatalon kisbabára vágyik. (Te jó ég, a nők szokták így mondani.)
2019. jún. 26. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!