Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most az volt a kérdés, hogy kinek jön be ez a test, nem az, hogy kinek milyen sztereotípiák és képzettársítások jutnak eszébe róla.
Maga a test szerintem elég jó 10/10. Hogy milyen ez az ember az más kérdés, de nem vagyok annyira beképzelt, hogy erről a képről megmondjam a tutit. 🙂 21l
Na mennek ám a sztereotípiák... de ha a pasik mondanának hasonlót, akkor keresztre lennének feszítve.
Kérdésre válaszolva, nekem sok. Szeretem a sportos alkatot de nekem ez túlzás.
Hát én imádnám 😍
Persze fontos az is hogy milyen a természete az illetőnek.
Ha a Te teszed, megkétdezhetem ezt hogyan érted el? Mennyi idő volt és mit edzettél/edzel milyen gyakran?
Ugyan miért ne mernénk kedves előző?!
Bár én nem vagyok tökéletes de 162 cm 58 kg. Nagyon sokáig sportoltam így inkább sportos a testalkatom, sose voltam a nagyon sovány kategória, de nem is szeretnék az lenni.
Maga a test természetesen bejön, szép és esztétikus. A baj az, hogy ahány ilyen vagy ehhez hasonló testű pasival találkoztam eddig, az mind olyan IQ mínusz volt, hogy nálam az rögtön lenullázta a libidómat.
Nekem kell, hogy a férfi az agyával is megfogjon. 20N
Kivasalta a haját is?
Egyébként nem jön be, túl gizda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!