Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát kedves 6-os, nem éppen… Lehet, hogy nehéz neked elképzelni, de nekem például így hajnali kettőkor még hányingerem is van az ilyen izmoktól, pedig nem, marhára nem vagyok leszbikus. És most tutira lepontoznak majd meg minden, de igazából úgysem érdekel már, szóval akkor is elmondom, hogy szerintem az ilyen alkatról lerí, hogy többet foglalkozik magával, mint kéne. Nyilván nem látom az arcát, de el tudom képzelni hozzá azt a tipikus gyúrós fejet, azt a nem normális kategóriájú széles állat hozzá. Ezekre az edzőtermi szökevényekre nem annyira jellemző az, amit elvárna az ember lánya egy férfitől, mint például, hogy gondolkodjon meg legyenek érzelmei. Ha ez meg van, fogom rá csorgatni a nyálam a te szavaiddal élve, de ez a test, amiről ordít a hiúság, ez ahhoz kevés.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!