Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfi elmondta mekkora a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi elmondta mekkora a pénisze, nagyon fájni fog ha nekem ő lesz az első?

Figyelt kérdés

Fájni fog az első, tudom is. De nem a szűzhártya miatt izgulok, hanem mert amikor masztizok szoktam magam ujjazni, a szűzhártyám már régen átszakadt sportolás miatt (RSG) viszont két ujjat már így is kényelmetlen magamnak feldugni, pedig nagyon picike ujjaim vannak. A barátnőm szerint nem kellene fájnia.

Eddig még csak rá sem néztem a pasikra. Nemrég megismerkedtem egy idősebb férfival, már tapasztalt és ért a szexhez, ami sokat segít nekem is, mert nem érzem még teljesen készen magam. Kedvelem, mert türelmes, és legutóbb amikor beszéltünk, említettem neki, hogy masztiztam és két ujjamat dugtam a puncimba, ami nagyon feszített és nem tudom elképzelni, hogy ennél több ujjam beférjen oda, erre ő kinevetett és mondta, jóval nagyobb testrész is befurakodik majd oda, és az sem fog nagyon fájni.

Azóta is ezen kattogok, izgulok emiatt, szeretnék már lefeküdni vele, de nem akarom, hogy nagyon fájjon, pedig ő is mondta, hogy fájni fog, ugyanakkor ennek ellenére is kívánom őt. Ez egyébként normális? Szabadna ilyet éreznem?

Lényeg a lényeg, annyira érdekelt, hogy rákérdeztem mekkora az a testrész ami be fog furakodni a puncimba, viccesen küldött egy képet az ujjairól. Este beszélgettünk, akkor már megkérdeztem mekkora pénisze van, számszerűsítette de úgy nem tudtam elképzelni. Szerinte a hossza egyáltalán nem is számít az első alkalmakkor, a vastagság fontosabb, és neki vastag, amiért egyrészt azért ne izguljak, mert óvatos és tudja használni, másrészt pedig, szeretik a lányok. De ne számítsak tündérmesére, először fájni fog nekem, jobb ha felkészülök.

Kicsit mintha élvezné, hogy bosszanthat ezzel, nem is tudom, gyakran szekál, de valamiért mégis le akarok már feküdni vele, pedig nem sokszor találkoztunk, de mégis hatással van rám, egyszerűen olyan férfias.

Végül azt mondta, a méret pontosan olyan vastag mint egy wc papír guriga.

Kíváncsiságból letekertem egy teljes tekercset és basszus az nagyon vastag, éppen csak körbeértem az ujjaimmal, kizárt, hogy egy ekkora izé beférjen oda! Én nem akarok így szexelni, szerintem nagyon fájna, most meg már ezen kattogok, de egyébként nem lehet, hogy ezzel is csak szívatni akar? Ugye ez nem is egy normális méret, ennél azért kisebb egy pénisz, nem? Ne gondoljatok olyan lánynak, de az is eszembe jutott, hogy ezt be sem lehet normálisan kapni.

Jó, lehet túl sokat izgulok az egészen, mert egyébként hajlamos vagyok rá. Talán jobb volna, ha már túl estem volna rajta és akkor nem kellene izgulni ezen.

Bocsánat a feleslegesen hosszú sorokért, de borzasztóan bizonytalan vagyok.

2019. jún. 25. 19:15
1 2 3
 11/25 he84 ***** válasza:
55%
És a 7-es válaszoló téved abban, hogyha eléggé felizgatott, akkor nem kell fájnia, ez tévedés. Akármennyire is fel van izgatva egy nő, elsőre a legtöbb nőnél fáj. Kinek jobban, kinek kevésbé. Az elég ritka, hogy valakinek nem fáj elsőre.
2019. jún. 25. 19:48
 12/25 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem a belsejére gondolt.Az a guriga.Ha azt meg megfigyeled,akkor nincs miért ok hüledezni.Nem az egész wc papírtekercsre.

És én sem azt írtam hogy cafadt ku**ának néz,hanem hogy jót röhög rajtad,és valami kis húsnak néz,aki tudatlan.Szerintem ez nem egy "normális" férfias viselkedés egy szűz lánnyal szemben,de Te tudod.

2019. jún. 25. 19:51
 13/25 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de ezt a szüléssel kapcsolatos példát sem értem, mert nem szülnek minden nap a nők, miközben ideális esetben az a pénisz minden nap ...

Egyszer anyukámtól hallottam, hogy majdnem ráment apával a házasságuk mikor pici baba voltam, mert amíg szoptatott addig nem is szexeltek, és hiába telt el közel egy év a szülést követően, az első alkalmak nagyon rosszak voltak neki. Ezért is gondolom, nem normálisnak ha ekkora dolgok járnak ki be a vaginába, de biztos csak nem értek hozzá.

Egyébként köszi a válaszokat.

2019. jún. 25. 19:51
 14/25 anonim ***** válasza:
78%

Szülés után 6 hétig alapból nem lehet szexelni, addig regenerálódik a nő teste. Igen utána az első alkalom megint kellemetlen, de ennyi.Szóval lehet hogy valami más probléma is adódott Anyudnál szülésnél ami miatt kellemetlen lett neki.

Hidd el nem kell ennyire ráparázni. Nem olyan nagy fájdalom az, ki lehet bírni.

Szerintem jól döntöttél hogy egy tapasztalt pasit választottál, jobban fog rád figyelni mint a korodbeliek, nekik csak önmaguk kielégülése számítana Te pedig nem.

2019. jún. 25. 20:12
 15/25 anonim ***** válasza:
69%
Pedig a tudást és a szexuális kultùrát nem a kor adja sajna.Maga az a tény,hogy 35 éves nem egyenesen arányos az odafigyeléssel,és a tuti biztos pozitív élménnyel.Az a sajnálatos,hogy ezt hiszitek sokan.
2019. jún. 25. 20:24
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
Ha szereted azt, akivel az első alkalom lesz, akkor a szenvedély átsegít minden félelmen, izgalmon. Ha jól értem, nincs erről szó, talán erős szimpátia van benned a férfi iránt, de ahogy elmeséled, intelligens ember, aki vigyáz majd rád. A WC papír gurigák sem egyformák, de azért az a pénisz nem vékony, de nem is kirívóan vastag. A hüvely viszont nagyon rugalmas, ne aggódj amiatt, hogy ne férne be. Az a legfontosabb, hogy bízzál benne, hogy nem lesz semmi baj, mert a félelem megakadályozza az ellazulást. Amint a vágy erősebb lesz, mint az aggodalom, minden természetes módon egyszerű lesz. És persze élvezetes is! Szóval csak engedd el magad...
2019. jún. 25. 20:44
 17/25 anonim ***** válasza:

Izgulás: én azt ajánlom, először ismerkedj azzal a gurigaméretűvel, mielőtt magadba engeded.

Azaz jobban jársz, ha a szexszel való ismerkedés lépéseit és az azzal járó örömöket nem hagyod ki és nem első (második) alkalommal már elveszted a szüzességed.

2019. jún. 25. 20:46
 18/25 anonim ***** válasza:
92%

Hát gyerekek, most beparáztattatok... Tiszta stresszesen az éjszaka közepén lecsörömpöltem a WC-ig, és letekertem gurigáig egy WC papírt. Két fa meghalt emiatt. Lakótársaim fel is ébredtek gondolom.

Na szóval megijedtem, hogy tényleg hatalmas az a guriga!

De!

Aztán nagynehezen életet leheltem az Ezredesbe, (úgy is dög meleg van, aludni se tudok így), és bizony tényleg nem akkora szám! Rá se ment. Felúton megszorult.

Pedig, bár a lányok nem panaszkodtak eddig, de elég átlagos a méretem. Eddig mindig azonnal bement a kis játékos barátom... emiatt szorongtam is, hogy csak úgy? Másoknak órákig kell tágítgatni a barlangot előtte.

Tehát

1. Kérdező nyugodj meg, ez teljesen átlagos méret! Be fog az menni nevetve.

2. Mi a francot kezdjek egy kilóméternyi letekert WC papírral!? :D

2019. jún. 26. 03:41
 19/25 anonim ***** válasza:
25%

#12-es "Szerintem a belsejére gondolt.Az a guriga.Ha azt meg megfigyeled,akkor nincs miért ok hüledezni.Nem az egész wc papírtekercsre."

Ezen elhullajtottam pár krokodilkönnyet :D elképzelek egy teljes WC papírtekercs méretű péniszt :'D ...az már gömb xd

2019. jún. 26. 03:48
 20/25 anonim ***** válasza:
50%
Én csak a végére tudtam ráhúzni, úgy, hogy még nem is volt kemény teljesen. 🤷‍♂️
2019. jún. 26. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!