Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha meglátnád, hogy a férfi párod a vibrátorod dugdossa a fenekébe? Mi lenne az első gondolatod?
Meglepődnéj, hogy heteró létemre hogy lehet férfi párom, meg meglepne az is, hogy lenne párom , sőt vibrátor is undort kelt bennem.
Összefoglalva, nem lennék boldog , és elgondolkodnék, hogy az a c vitamin vagy marslakócska drazsét nem e keverte valaki ecyvel.
Hello, 28férfi vagyok. Nekem nincs vibrátorom, de a helyedben elgondolkodnék azon,hogy meddig csinálta mire észrevetted. Te a nuniba toltad ö a popójába. Reméljük nem kapsz el semmit. Én nem szakítanék még, várnék egy magyarázatot. Utána,ha úgy érzed mond meg neki,hogy ezek után nem tudsz vele többé tervezni mert csalódtál benne.
Nekem is szokta a párom a prosztatám izgatni,de még be sem kell nyuljon. A here és a popó közt van 1pont amit,ha megnyom az isteni..
Ijesztő lenne, mert elég csúnya fertőzéseket lehet elkapni, ha beviszed a fenékben lévő baktériumokat a vaginádba.
Nem tartanám melegnek (ennyi erővel a leszbikusok is használnak vibrátort, mégsem vágynak hús-vér f...szra) csak szarul esne, hogy nem szólt nekem arról, hogy kölcsön veszi a holmimat, pláne, hogy veszélyes is lehet rám nézve, ha nem tisztítja le rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!