Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz vagyok, ha érdekelne milyen lehet egy fiatal fiúval szexelni egy eldugott helyen?
Izgatnak a fiatal fiúk, de a legalább 18 évesek.
Az sem baj, ha szűz lenne.
Perverz vagyok? Cukros néninek tartanának? 27N
Tegyük csak tisztába azta a gyereket.
Magyarországon a 14 év alattiakkal bűncselekmény a szex minden formája. 16 évesnél már nincs bűncselekmény, ha a kiskorú is bele egyezett mindenbe. Hacsak az apuka állba nem veri a pl 40+ lovagot. Mennyi ilyet láttam...
Ez nem perverzitás. Ez a 15-19 éves heteró fiúk legfőbb vágya.
Fentebb van egy kérdés az animal szexel kapcsolatban. Na az kérem alásan. Az perverzitás. Ez nem.
En is örülnék ha összehozna a sors egy ilyen nővel😅.
18/F
én fiatal lánnyal próbálnám ki
30 F
Ne haragudj, de honnan veszed, hogy egy huszonéves nőnek nem feszes a hüvelye?
Lehet némelyik tininek tágabb mint egy fiatal nőnek.
Én egész életemben izgatónak találtam a korkülönbséget! Most vagyok 39, de irigykedve figyeltem, hogy az USA-ban néha lebukik egy-egy tanárnő a fiatalabb diákjával.
Nem nagyon értettem, hogy ilyen szerencse miért ott jut egyeseknek...és miért bűntetik, ha beleegyezéssel történik...
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!