Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok! Titeket érdekelne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket érdekelne fiatal srác "megrontása", aki eddig inkább srácokkal kavart?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, és bár eddig többnyire fiúkkal kavartam, mindig érdekeltek a lányok is, csak valahogy velük sosem jutottam elég messzire. Fiúkkal könnyebb volt (?), passz. A lényeg, hogy érdekelne, van-e esélyem egyáltalán csajoknál, akiket ennek tudatában is érdekelne egy fiatal, szálkás, jóképűnek mondott, igényes srác, vagy elvből süllyesztő.

A válaszhoz kort is please.

2017. szept. 8. 00:44
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Nem. Csakis a tapasztalt férfiak érdekelnek. Az jó hogy férfiakkal volt, de értsen a nőkhöz is.

25N

2017. szept. 8. 01:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Furra ez a válasz erre a kérdésre, bár én meleg 29 éves srác vagyok nekem volt egy pár csaj haverom aki igen is kiszeretné próbálni meleg vagy biszex srácokkal. mindég nekem is mondták, hogy hátha megtetszik nekem a dolog. Úgy hogy vannak ilyen csajok ne ad fel kedves kérdező.
2017. szept. 8. 09:11
 3/4 Gags válasza:
100%
Nem is tudom... megdugna, de utánna én dugnám meg felcsatolhatóval, mert én meg arra vagyok kiváncsi :D (mivel bi nem venné zokon)
2017. szept. 8. 18:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
27 éves meleg srác vagyok. Sokszor gondoltam rá milyen lenne lánnyal, de hát már a smárolás se jött be velük. Az viszont lehet érdekes lenne, ha egy lány nézne engem meg a pasim szex közben.
2017. szept. 8. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!