Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz vagyok, ha érdekelne milyen lehet egy fiatal fiúval szexelni egy eldugott helyen?
Figyelt kérdés
Izgatnak a fiatal fiúk, de a legalább 18 évesek.
Az sem baj, ha szűz lenne.
Perverz vagyok? Cukros néninek tartanának? 27N
2019. jún. 25. 15:16
2/19 anonim válasza:
Dehogy vagy, csak szexuálisan túlfűtött... ami mondjuk szeritnem a legjobb dolog a világon :D
Bár nem vagyok fiatal, de lenen kedved beszélgetni?
25/f
3/19 anonim válasza:
Abszolút nem mondanám hogy perverz vagy azért mer tetszenek a fiatal fiúk, ezt még olyan nagy korkülönbségnek sem mondanám. Szerintem nincs miért aggódnod magaddal kapcsolatban. Annam a korban lévő fiúk, legalábbis ha rólam lenne szó meg imádják az idősebb tapasztaltabb nőket.
4/19 anonim válasza:
Nem, fantáziája mindenkinek van :P
Na és meg is tennéd?
5/19 anonim válasza:
Engem is izgat, hogy szexeljek egy 15-18 közötti fiúval. Lehet, hogy perverz, de akkor is felizgat :)
23l
7/19 anonim válasza:
Pont annyira perverz mint ahogy fiatal lánnyal szexelnék egy eldugott helyen!
40+ F
8/19 anonim válasza:
#7 Csak azért nem mindegy mennyire fiatallal mert lehet már rezeg a pedofil léc..
9/19 anonim válasza:
Egyetértek! Semmivel sem perverzebb, mint hogy én is szívesen szexelnék egy 16-18 év körüli lánnyal. Bár nem feltétlenül az erdőben... :-D
48Ffi
10/19 anonim válasza:
#9 16 évessel te is mehetnél a böribe ott szeretnének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!