Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen dologra hogyan kéne reagálni?
A párommal 3 éve vagyunk együtt. Szoktunk közösen fantáziálni szex alatt, ami nagyon jól is működik. De legutóbb belekeverte a lányomat is(aki már felnőtt), és fantázia alatt úsztam az árral. De később zavarni kezdett. Tudom akkor kellett volna szólnom de akkor nem zavart. Utólag nem hangzik ez hülyén?
N
Hát ez elég elszomorító
Nem tudom mi szomorít el jobban
Hogy akkor nem érdekelt és még most se fogod fel ennek a jelentőségét
Vagy hogy vannak ilyen emberek
Te jó ég... és aki szzal jön hogy egy ilyen helyzet tök normális annak üzenem hogy ezt akkor beszéljük meg amikor majd lesz egy gyereked és a pasid bevonja őt a kis játékaitokba
Nektek nem való gyerek.
Ha a párodnak ilyen hajlamai vannak, akkor ez űbergáz. Nagyon sajnálom szegény gyereket.
Kedves ötös hatos! Ha ti szeretnétek hogy a a saját gyereked
AKIT TE SZÜLTÉL
És a párod
AKI A TE PÁROD
és persze te magad hármasban csináljátok az kicsit se beteg gondolat valóban
A kérdésem a következő nektek van gyereketek? És jó szemmel néznétek ezt az egészet hs veletek történne?
Ennek sokkal mélyebb és összetettebb a jelentése mint amit gondoltok
És nem kell egyből lepontozni a másikat csak azért mert nem ért veltek egyet
#5 vagyok
Szóval a
>De jó, hogy nem ti vagytok a szüleim
és a
>Nektek nem való gyerek.
mondások számomra azt feltételezik, hogy a kommentelő nem olvasta el rendesen a kérdést sem. Hiszen egyrészt már nem gyerek, másrészt aki bevonta a fantáziálásba, az nem is a szülője. Ha pedig egy felnőtt férfi kívánatosnak talál egy felnőtt nőt (akár a párjának a lányát), az azért ugye még nem eretnekség?? Amikor a sok kis köcsög arról írkál itt, hogyan szopatja a saját hugát és hasonlók, arra miért nem hisztiztek így idióták? Ez fantázia volt és anyucit sem zavarta. Csak később. Mondja meg neki és ennyi. Ha meg apuci jobban izgul a leányra mint anyucira, akkor úgysem lesz hosszú életű már a kapcsolat. Aztán ki tudja. Hallottál már olyat, hogy egy férfi békés harmóniában él anyucival és a lányával is? Én igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!