Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok egy ilyen extrém dologra?
Van egy felnőtt lányom, neki van egy pasija. A lányommal kiskora óta nagyon jó a viszonyunk, mindent tudunk is egymásról az intimitás sem volt tabu. De megkérdeztem tőlem hogy részt vennék e barátjával és vele egy közös szerepjátékban. Ilyen domina szerepjátékról lenne szó hogy közösen "alázgassuk" a pasiját. Szóval a kérdése az volt segítenék e neki egy ilyen szerepjátékban, de nekem nem kéne semmi szexuálisat csinálnom. Erre mit válaszolnátok?
N
Tedd meg neki.
Mégiscsak a lányod
Persze, simán, hát 2019 van. Nyíltnak kell lenni, különben még a végén betegagyúnak gondolnánk őket.
Biztos nagyon maradiak vagyunk, de elég meredek hogy valaki a saját szülőjét vegye be a mostani nagy divatot kapott subdomina játékba.
Konkrétan mi lesz a feladat? Bőrcuccban az ajtóban kell állni, nézni ahogy ők töcskölnek, majd nagy ostorcsattogtatások közepette mondogatni a csávónak, hogy na mivan, toljad neki kismonyú, még megrakni se tudod rendesen a lyányomat?
És ezen még elgondolkodtál? Elég betegek vagytok.
L
Elképzeltem egy bizonyos népcsoportot, de tilos leírni .
Mondjuk ők nem ismerik a subdomina témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!