Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok milyen nektek a tökélet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sans20 kérdése:

Lányok milyen nektek a tökéletes fiú?

Figyelt kérdés
Külsőleg és belsőleg is és azt is hogy milyen az ágyban

2019. jún. 24. 22:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
19%
Olyan mint a barátom 😍😍
2019. jún. 24. 22:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Ok de én is megszeretnék felelni nektek és tudni szeretném hogy mit szerettek
2019. jún. 24. 22:53
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Hát nekem külsőleg nincs annyira nagy ideálom, de szeretem ha a pasi izmosabb(nem az a nagyon kigyúrt) szeretem ha hosszabb a haja(de ápolt) esetleg a göndör hajat is szeretem, de ezek nem feltétlenül szükségesek. Adjon magára, legyenek tiszták a körmei stb..Külsőleg csak az a kifogás, hogy kopasz, vagy vörös hajú ne legyen, illetve ne legyen túl szörös.

Belsőleg legyen pozitív, bizonyos szinten művelt, vicces, kedves, egy kissé romantikus, de legyen egy kis rosszfiús beütése. A kor nem nagyon számít, van a huszonéveseknél, és a negyveneseknél is ilyen pasi.

Szex terén legyen nyitott, lehessen vele új dolgokat kipróbálni, illetve picit legyen uralkodó az ágyban, de nekem is adja át az irányítást.

Nekem hirtelen ezek jutottak eszembe, de biztos van még több dolog is.

22/L

2019. jún. 24. 23:13
 4/12 A kérdező kommentje:
köszi
2019. jún. 24. 23:15
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

A tökéletes, egy idealista utópia. Ilyen soha nem lesz, és nem ez határozza meg, hogy összejönnék-e valakivel.

De álmodozzunk a hercegemről a fehér lovon, leírom:

Külsőre; 1-2 évvel idősebb, magas (~190-195cm), sportosan izmos, sötét rövid hajú, zöld szemű, borostás, vagy rövid szakállas, öltözködésben elegánsan lezser, valamilyen mérnöki végzettséggel.

Belsőre; Jó humorú, de komoly jellemű, határozott és magabiztos, megbízható, vannak életcéljai, és tesz is azok elérése érdekében, vannak barátai, fontosak neki az emberi kapcsolatok, és a család.

Ágyban; közös boldogságunk a célja, nem önző, nincsenek fura fétisei, odafigyel rám, szeret és tud is nyalni, ujjazni, kényeztetni, a szerszáma pont megfelelően nagy és vastag, hogy kitöltsön, de ne feszítsen szét, hogy végig érjen, de ne a méhszájam böködje állandóan, elég ideig bírja az ágyban, hogy én is el tudjak menni hüvelyi úton, legyen kezdeményező a pózokat és helyszíneket illetően, és tudjon 2 menetet egymás után, ha időnkénk kérem.

22/L

2019. jún. 24. 23:22
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Olyan nincs nekik , max olyanok vannak akiket kicsit jobban el viselnek vagy kevésbé undorodnak tőlük ....
2019. jún. 24. 23:26
 7/12 anonim ***** válasza:
70%

Külsőleg: magas(min.180), sötét haj, barna szem, szép arc, férfias kéz, van tetoválása, alkatra kb ilyen: [link]

Belsőleg: Nem a dugás az élete, nem akar minél több lányt megdugni, a szex számára az érzelmekről szól és a párján kívül nem akar senki mást, néha szereti a durvább szexet, nem ítélkezik, elfogadó, megbízható, őszinte, nem fél kimutatni/kimondani az érzéseit, romantikus is tud lenni, tisztelettudó, mellettem van mindig és támogat.

Most ennyi jutott eszembe.

2019. jún. 24. 23:49
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

Külsőleg: izmos (de nem kigyúrt állat), ne legyen szőrös mint egy majom. Sportoljon, legyen jó állóképessége (tudjunk együtt menni túrázni stb). Fehér bőrű, max. az idén barnult.

Belsőleg: kedves, aranyos, intelligens, szeressen túrázni, szeresse az állatokat, szeresse a Scootert. Ne legyen nyafogós anyámasszony katonája, ne fojtson meg a ragaszkodásával.

Szex: Ne legyenek undorító fétisei (láb, pisi, stb).

20L

2019. jún. 25. 07:51
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

De komolyan csajok. Itt senki nem szereti a szőkéket?

Mindenki (a számomra megvetendő) fekete hajúakat szereti, meg a kicsit elfogadhatóbb, de annál hétköznapibb és unalmasabb barnára bukik.

A ritkaságok senkinek sem kellenek. Közép-Kelet-Európában vagyunk. Szőke+kék szem nem azt mondom, hogy nincs, de basszus rohadtul nem jellemző... és nem kell senkinek :D

Durva. Én ilyen külsővel, meg 184 magasan nem találok egy hozzám hasonló külsejű nőt.

Mindenki a sötétre bukik...

22

2019. jún. 25. 08:38
 10/12 anonim ***** válasza:

#9 Mert szerinted én döntöm el, hogy mi tetszik?

Nekem a szőke haj+kék szem a legrosszabb kombináció a férfiakon. Erről nem tehetek, nem tudom azt mondani hogy tetszik, miközben nagyon nem.

2019. jún. 25. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!