Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15/14-es péniszméret mekkora hátrányt okoz társkereséskor?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
A nyolcas válaszoló írta, hogy a kisebbet szereti, csak olvasd végig.
De én nagyon nem értelek. Nem sértésnek szánom, de a fejeddel van baj vagy kamu a kérdés, mert ilyen ember a földön nincs mint te, hogy ne értse meg amit mondanak neki. Lányként mondom, hogy igenis lehet érezni az átlagosat. Sőt, akár a kevesebbet is. Ha 2 ujjtól el lehet élvezni, akkor valószínűleg a te péniszedtől is. Már ha tudod használni.
#21 valóban baj van a fejembe mert kimatadt ez a biologia lecke amibe a pénisz és az ujj összehasonlitása történik.
Klasszikus film óta tudjuk hogy punci se kell mert a friss meleg pite pont olyan jó.
A belinkelt kérdésbe pedig konkrétan az az egy válasz ami a kicsit " preferálja". 11:1 arányba. A másik 11 szerint a nagy a jó. Azért ez elég egyoldalú vélemé
#24 a méret okozza a gondot. Mivel egy nőnek se kellettem igy nem lettem egy túl vidám optimista ember.
Ez nyilván nem túl szimpatikus de ennek az oka a kis méret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!