Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek ha egy pasi ritkán nyal vagy akár nem szeret nyalni?
Figyelt kérdés
(A melegséget zárjuk ki.)2019. jún. 24. 10:43
11/26 A kérdező kommentje:
Igen, kérni is szoktam. Többször is. Pár nappal előtti kifogása : túl késő van....(de azért d.ug.ni bírt volna..)
2019. jún. 24. 11:12
13/26 anonim válasza:
Basszus. Van,h faradt vagyok. Nyalás az alap. Max az fordul elő,h ha visszatartottam az élvezést, ő kiágult, s már nem olyan jó nekem,akkor momdom,h hagyjuk,nem kell mimdig elmenjek. Hisz ő sem megy mimdig el feltétlen. De a nyalást ki nem hagynám!!!
14/26 A kérdező kommentje:
Hát ő kihagyja . És ennyi. De még azt se mondhatná h fekszem mint egy darab fa, mivel keveset csinálja kb. 5 perc alatt elmegyek...tehát még a nyelve se kell járjon sokáig mint a motolla. ( nem fog nyelvgyulladást kapni :P)
2019. jún. 24. 11:20
15/26 anonim válasza:
nem lehet, hogy kicsit büdös?Ismertem olyat aki azt mondta, hogy a csaj szerinte lehet előre törli ki a fenekét, mert szerinte szr darabok vannak a comb tőnél
17/26 A kérdező kommentje:
És ha lusta , azzal mit kezdjek? :)
2019. jún. 24. 11:26
18/26 anonim válasza:
én azért, mert nem vagyok túl jó benne, de van más módszer amivel nagyon könnyen csúcsra tudom juttatni a lányt, ezért nem szenvedek azzal ami nem megy, hanem tökéletesítem azt ami bevállt
19/26 anonim válasza:
Monnd meg neki,h Te szeretnéd nagyon. Annyira mint ő is az orált.
Ezért mostantól egy szopás egy nyalasért..
Mindjart nem lesz lusta! ;)
20/26 A kérdező kommentje:
Na, ez talán jó lesz! Kipróbálom :) Veszítenem nincs mit :)
2019. jún. 24. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!