Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy pasi magától csak ritkán írkál rám, viszont ha én időnként ráírok, akkor elkezd dumálni velem, kedves, aranyos stb?
semmit nem jelent.
nem taktikázik mindenki.. !!
ő ilyen, és ez van. kész.
nem kell mindenféle apróság mögé mindenféle nemlétező dolgot belelátni, ami amúgy nincs is ott, és aminek egyébként nincs is semmi jelentősége.
én régebben így voltam egy lánnyal mert akárhányszor ráírtam az elején csak órákra válaszolt és a végén megmondtam neki, hogy ha szeretne valamit vagy ha ráér arra, hogy velem is beszélgessen akkor tessék rám írni. Így is lett.
A másik meg lehet, hogy nagyon nem esik le neki, hogy pontosan te, hogyan állsz a dologhoz. Eddig lehet semmi olyat nem tettél amivel nyíltan kifejezted volna a vonzódásodat vagy azt, hogy valamit is akarnál tőle...
Szimpi vagy neki, de nem hajt rád valamilyen okból kifolyólag.
Te meg ne fuss olyan szekér után ami nem akar felvenni.
Majd kész olyan, akinek annyira kellesz, hogy tegyen érte, ne izgulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!