Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen kevés rendes, aranyos lány?
Ahogy az utcán nézem alig van ilyen lány. A legtöbb beképzelt, cicababa. Nekem csak a szolid, aranyos, kedves lányok tetszenek, de belőlük alig van.
Mivel én is szolid, és nem vagyok elszállva magamtól így én az ilyen lanyokkal nem érezném jól magam. És én hosszú távra szeretnék kapcsolatot. Vannak még ilyen lányok, leginkább 20 év körül?
"A legtöbb beképzelt, cicababa."
Ismered az összeset, hogy ezt így kijelented róluk? A legtöbb lány resting bitch face-szel mászkál, de ez nem jelenti, hogy ne lenne kedves személyiségük egyébként.
Ugy unom mar ezeket a kerdeseket.20000millioszor felteszik az emberek.hol a ferfiak panaszkodnak nokre,hol a nok a ferfiakra.
Ilyenkor mit vartok?
Olvasd el az elotted levo ugyanilyen kerdeseket.
Vannak ilyen lanyok is es olyanok is.ahogy ferfiak is lehetnek bunkok,nagykepuek es persze aranyosak kedvesek
Meg kell talalnod a neked megfelelot.ennyi.
Jó kérdés otthon egészen magas a bunkó emberek aránya, sajnos a nőkre is kihat.
Ma gondolkoztam ezen külföldi nők társaságában valahogy mindig jobban érzem magam. Mosolygósak, kedvesek, és ez olyan kisugárzást ad egy lánynak, hogy öröm vele a tarsasag. Még ha románok is. Remélem ezt sok magyar csak olvassa, és eszébe jut amikor elkezd flegmazni, meg nem hajlandó lejönni a magas lóról.
"csak olvassa, és eszébe jut amikor elkezd flegmazni, meg nem hajlandó lejönni a magas lóról."
Nyugi, külföldi pasival ok sem flegmaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!