Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen kevés rendes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen kevés rendes, aranyos lány?

Figyelt kérdés

Ahogy az utcán nézem alig van ilyen lány. A legtöbb beképzelt, cicababa. Nekem csak a szolid, aranyos, kedves lányok tetszenek, de belőlük alig van.

Mivel én is szolid, és nem vagyok elszállva magamtól így én az ilyen lanyokkal nem érezném jól magam. És én hosszú távra szeretnék kapcsolatot. Vannak még ilyen lányok, leginkább 20 év körül?

2019. máj. 22. 15:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%

"csak olvassa, és eszébe jut amikor elkezd flegmazni, meg nem hajlandó lejönni a magas lóról."

Mert nem pasizni akarnak, hanem vagy a turistát látják benned, vagy ok a turisták es mi benyomást akarnak tenni. Dugni nem akarnak veled.

2019. máj. 22. 16:40
 12/22 anonim ***** válasza:
36%

9: Ezt így magyarul persze, hogy lehet tudni. Nem világhálót mondok, mert az internet az már nagyon el van terjedve, és a szó beépült a nyelvbe. De a világhálóval sincsen bajom, nem sokkal hosszabb szó.

Viszont nekem a fordítóban azt írta ki, hogy "pihenő szuka arca". Na, ez marhára értelmes így, akkor inkább legyen a szép magyar nyelvünkön kimondott "közönyös arc". Ez így nem hosszú szerintem.

2019. máj. 22. 16:41
 13/22 anonim ***** válasza:
45%
Akkor sry, nem úgy értettem, hogy a google fordítóba írd be, hanem csak a google-be. Ez csak afféle szleng.
2019. máj. 22. 16:43
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

"De általában a kinézetük alapján meg lehet ítélni a személyiségüket.

" Te minden vagy, csak nem rendes ember...tesómnak például nagyon mogorva feje van, és tartózkodó, rideg, mert nagyon sokat bántották gyerekkorában. Emiatt egy csomó hozzád hasonló gyökér már az elején s-ggfejnek tartja. Holott az egyik legkedvesebb ember a páncél alatt, segít, akin tud.

2019. máj. 22. 16:54
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"De általában a kinézetük alapján meg lehet ítélni a személyiségüket." Megítélni bármi alapján meg lehet bárkit, igaz, a törvény nem tiltja. A józan ész annál inkább! Ezt a fajta ítéletet előítéletnek hívják.

Ha megismerés nélkül ítélkezel, az ítélet többet mond rólad, mint a megítéltről. Plusz fogja maradsz a buta sztereotípiáidnak, nem gondolod?

2019. máj. 22. 18:16
 16/22 anonim ***** válasza:
# 4 Ki az a Google, és mióta a barátom?
2019. máj. 22. 18:28
 17/22 anonim ***** válasza:
James Leonard Google, amerikai hivatásos barát
2019. máj. 22. 18:34
 18/22 anonim ***** válasza:
25%

Minden ember látásból ítél.

Ha egy csöves eladna neked egy órát 1.000 forintért és egy öltönyös csávó 10-ért a 10-est vennéd meg. A hülye "hát én biztos nem" dologgal meg ne jöjjön senki. Kísérletben ez látható, csak ott azt hiszem jó csaj adta 10 dollárért egy homless meg 1-ért.

Vannak előítéletek, és ezt el kell fogadni. Ilyenkor vagy pozitívan csalódik az ember vagy nem. Ha pedig nem kedvességet hanem unottságot/undort mutatsz a másik ember felé akkor ne is csodálkozzon senki a hatásán. "És" igen... nyilván 10x több paraszt szólít le, de lehet hogy hogy minden 10 parasztra jut 1 fő akivel olyan jól el lesz az ember mint kevéssel azelőtt.

2019. máj. 22. 18:35
 19/22 anonim ***** válasza:
54%
Nem, a rendes, aranyos lányok már régen kihaltak. Egyedül fogsz megdögleni, mert egy töketlen, önsajnáló kisfiú vagy, aki képtelen a "cicababákat" meghódítani a legkevésbé sem férfias jelleme miatt.30/N
2019. máj. 22. 20:12
 20/22 anonim ***** válasza:
Van mikor kihívóan öltözök,van mikor szépen és visszafogottan,van amikor csak össze vissza magamra kapok valamit.Akkor én melyik vagyok?Kedves az nem az biztos.
2019. máj. 22. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!