Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen kevés rendes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen kevés rendes, aranyos lány?

Figyelt kérdés

Ahogy az utcán nézem alig van ilyen lány. A legtöbb beképzelt, cicababa. Nekem csak a szolid, aranyos, kedves lányok tetszenek, de belőlük alig van.

Mivel én is szolid, és nem vagyok elszállva magamtól így én az ilyen lanyokkal nem érezném jól magam. És én hosszú távra szeretnék kapcsolatot. Vannak még ilyen lányok, leginkább 20 év körül?

2019. máj. 22. 15:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem kéne első ránézésre elítélni valakit. Aki csinos és sminkel, ad magára az nem biztos hogy beképzelt is. Mondjuk aki olyan ruhákat hord hogy mindene kilátszik belőle az valószínű tényleg olyan mint ahogy írtad.

Engem általába pont ezért nem keresnek a pasik mert szolidabb vagyok, és nekem az tűnt fel hogy a huszonévesek többsége sajnos nem komoly kapcsolatot keres hanem kalandokat. Mondjuk én olyanokkal is kedves tudok lenni akikről tudom hogy kibeszél a hátam mögött, ez meg azért van így mert én nem vagyok olyan mint ők és nem vagyok rosszindulatú, nem kívánnék rosszat senkinek.

2019. máj. 22. 22:22
 22/22 anonim ***** válasza:
esküszöm az életemre, az vagyok. de esküszöm, le is köpnél. nem biztos, hogy a szolid lány = kedves lány. :(
2019. máj. 27. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!