Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal kicsit eldurvultunk aközben. Lehet ebből a későbbiekben bajom?
Egy buliból jöttünk hazafelé, már mindkettőnkben volt elég alkohol mennyiség ahhoz, hogy felszabadultak legyünk, ergo az ágyban is... Felszabadultabbak voltunk.
Ő már nagyon rég óta szerette volna betenni... Oda ahol csak ki szoktak jönni dolgok és nem pedig be. Én ettől a szexulias együttléttől még féltem, de megengedtem hogy oda tegye a p()niszét. Ő benyomta egy kicsit, de ekkor mindig elhúzódtam, de ezután talán még kétszer is betette, viszont soha nem tövig és max a kupaknak nagyon az eleje lehetett bent. Nem viselt óvszert, és úgy se\eltünk. Ezután pedig volt egy kis ideig a számban.
Mára pedig kellemetlenül fáj ott alul.. Nem is tudtam rá aludni és a párommal nem is tudtunk más pózban sze\elni az misszionáriuson kívül, mert akkor eszméletlenül fájt.
Lehet ebből komolyabb bajom? Próbáltam wc-ni, de egyszerűen nem ment mert fájt, nem is erőltettem.
El kéne mennem ezzel orvoshoz vagy pár nap és rendbe jövök?
Anális szex után nekem még 2 napig fáj.
Inkább a szádba nem kellett volna bevenned utána. Az már egészségtelenebb:)
Mivel első volt, gondolom előtte nem tágított, így azért fáj ennyire. De ha esetleg nem múlik el a fájdalom, és még mindig nem tudsz wc-re menni., menj el orvoshoz:)
Ha reggelre nem csillapodik, menj inkább orvoshoz!
Popsiszexhez felkészülés kell, a másikat ellazítani, besíkosítani, tágtgatni...
Legközelebb okosan! :)
Anál után bekaptad?
Jaj, tényleg matt részeg lehettél.
Fúj...
A feneked helyre jön
Ha sokáig nem múlik el, azért érdemes lenne dokihoz menni.
Egyébként pedig analra nagyon rá kell készülni.
Valószínűleg berepedés alakult ki a végbélnyílásodnál. Pusztán leírás alapján nem lehet eldönteni, hogy mennyire komoly a dolog. Egy kisebb berepedés pár napig fáj, de magától meggyógyul. Segíthet pl. Reparon végbélkúp és kenőcs: ezek vény nélkül kaphatóak patikában. Megpróbálhatod a kenőccsel bekenni a kúpot és úgy felhelyezni, ez elősegíti a sebgyógyulást és enyhíti a tüneteket is.
Ha viszont állandóan komoly fájdalmat érzel, vagy 1-2 napon belül nem javul, akkor lehet komolyabb berepedés is, ami orvosi ellátást igényel. Ilyenkor sebészeti, proktológiai rendelést kell felkeresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!