Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Masszíroztatok már meg úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masszíroztatok már meg úgy ellenkező nemű partnert, hogy ő ruha nélkül volt, csak max. A fontos területein volt törülköző, hogy nem jártatok? Ha igen, hogy alakult úgy, hogy masszírozás lett és mi volt a folytatás?

Figyelt kérdés

Arról is írhattok, ha ilyen körülmények között masszíroztak meg.

Hány évesek voltatok és mennyi a partner? Nemet is írjatok.

2019. jún. 21. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Tudom nem erre vagy kíváncsi, én tizenévesen gyakran masszíroztam az unokahúgomat, de sosem mentünk tovább. Így vén fejjel persze sajnálom, de alighanem jobb volt így.
2019. jún. 21. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
A yoni,tantramasszázsra vagyok specializálódva.
2019. jún. 22. 14:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen és több alkalommal is. Minden lány nagyon élvezte,mert jól csináltam és odafigyeltem rá.

Frissítő,pihentető,lazító masszírozással foglalkozom most is.F

2019. jún. 23. 06:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Anyát szoktam úgy masszírozni, hogy csak pl törölköző vagy bugyi van rajta, nem tudom ez számít-e :D
2019. júl. 4. 23:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Én régebben elég sok nőt masszíroztam, jellemzően udvarlási céllal, de sokukkal nem lett semmi komolyabb aztán.

Nagyon szerették, ahogy masszírozom őket, és azt is, hogy ezt nem kéjenc tapogatásnak tekintettem, nem szexuális előjátékként műveltem, hanem hosszan és alaposan gyúrtam át mindenüket, fáradhatatlanul és erősen. Persze eőfordult, hogy már ők nem bírtak magukkal, és átment erotikába a dolog.

Megesett első randevúkon, hogy beszélgetés közben, amikor kicsit elfogytak a szavak, játékosan beletúrtam a hajába hátul, és azzal a lendülettel tettem egy finom masszírozó mozdulatot a nyakán és a csuklyás izmán. Ezután általában arra mentek a dolgok, hogy megkérdezte, nem akarom-e rendesen megmasszíroni, és persze én meg akartam. Volt, akit bugyiban, hason fekve, volt, aki szemérmesebb lévén a nadrágot magán hagyta.

25-35 éves koromig sok ilyen volt, a lányok kora változó, de kb. mint én.

2019. júl. 5. 00:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem. Pedig én szívesen lennék az akit megmasszíroznak
2019. júl. 5. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!