Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám feloldani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám feloldani a szexuális frusztracioit?

Figyelt kérdés
Kibekultem egy sraccal akivel régen is együtt voltunk .Mivel ő szakított velem én teljesen kiakadtam és mindenkinek azt mondtam mennyire rossz volt vele és milyen kicsi a farka. Nyilván visszajutott hozza ez az egész és látom rajta mennyire rosszul esett neki és meg eszébe jut. Már mondtam neki hogy ne haragudjon, gyerekes én viselkedtem, meg is beszeltuk, de meg mindig vannak szorongasai szerintem ezzel kapcsolatban. Mit tudnek csinálni ?24L
2019. jún. 21. 10:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ő is sokmindent mondott és nagyon elbasztuk az előző kapcsolatainkat, de szeretjük egymást. Ez az egy dolog van amitől viszont felek hogy nyomot hagyhatott.
2019. jún. 21. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!