Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életetek legrosszabb szexuális élménye?
Ha semmi kontrollja nem volt a teste felett, akkor mégis, hogy sikerült háromnegyedórát? Vagy ennyire szarul csinálod a sz.opást?:D
De lehet, hogy az újja volt.
Most álljak le szüzekkel vitazni ?
További jó poénkodast nektek gyorstüzelők ! Vedeni kell az ilyen tarsak becsületet !
Háromnegyed órát sz*ptad, aztán csodálkozol, hogy 6 perc alatt elment? Így is extrém sokat bírta a csávó, még tanulnod kell a férfi test működését.
Én: dugtam egyszer egy csajjal, akivel vonzódtunk egymáshoz (barátja volt közben), kockáztattunk a dugással. Aztán olyan tág volt a csaj, hogy semmit nem éreztem belőle, ő viszont úgy tett, mintha élvezné, vagy lehet tényleg élvezte, nem tudom. Nem volt egyébként olyan kellemetlen élmény ez, mert jó volt utána, mikor lesz*pott, csak maga a punciba hatolás nem mennyei, hanem kiábrándító volt.
"Haromnegyed órat szoptam egy csavót, ez a jó resz"
Vagy rettenetesen szopol, vagy förtelmes a fejed és néha rádnézett a szerencsétlen. "Egymenetes" meg azért volt, mert én is venném a kabátom ilyen aktus után, had gondoljon amit akar, még az sem érdekel, ha impotensnek gondol....
18-ason még mindig röhögök.
Egyszer egy lány nem szólt, hogy megvan neki. Teljesen összevérezte a lepedőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!