Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen volt életetek legrossza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt életetek legrosszabb szexuális élménye?

Figyelt kérdés
Privátban is mesélhettek ha szeretnétek. Nyugi, nem a válaszokra akarok élvezkedni, szimplán kíváncsi vagyok.

2019. jún. 20. 16:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%

Ha semmi kontrollja nem volt a teste felett, akkor mégis, hogy sikerült háromnegyedórát? Vagy ennyire szarul csinálod a sz.opást?:D

2019. jún. 20. 18:58
 12/19 anonim ***** válasza:
53%
#6 Nem lehet, hogy az ujját szopogattad annyit? :D
2019. jún. 20. 19:14
 13/19 anonim ***** válasza:
39%

De lehet, hogy az újja volt.

Most álljak le szüzekkel vitazni ?

További jó poénkodast nektek gyorstüzelők ! Vedeni kell az ilyen tarsak becsületet !

2019. jún. 20. 19:48
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nos, volt egy srác, aki nagyon szimpatikus volt, egészen kellemes beszélgetéseink voltak, és kezdtem többet érezni iránta (fellángolás volt csak, de akkor is), és mikor lefeküdtünk, akkor konkrétan négy lökés után elment. Eleve rohadtul szúrta a hasamat a szőr, amit a hasán leborotvált, szóval ilyen blah. Ja és persze az egészben a legjobb rész volt, amikor ezután úgy fél perccel felállt, elkezdett felöltözni és mondta, hogy "Most mennem kell sajna, mert fáradt vagyok", aztán még könyörgött egy párszor, hogy "szeretkezzünk", de elhajtottam a francba. Undorodom, ha rá gondolok, meg úgy igazán szánom.
2019. jún. 20. 20:04
 15/19 anonim ***** válasza:
42%
#13 Jaj, valakinek nagyon paprikás a hangulata :D
2019. jún. 20. 20:18
 16/19 anonim ***** válasza:
70%

Háromnegyed órát sz*ptad, aztán csodálkozol, hogy 6 perc alatt elment? Így is extrém sokat bírta a csávó, még tanulnod kell a férfi test működését.

Én: dugtam egyszer egy csajjal, akivel vonzódtunk egymáshoz (barátja volt közben), kockáztattunk a dugással. Aztán olyan tág volt a csaj, hogy semmit nem éreztem belőle, ő viszont úgy tett, mintha élvezné, vagy lehet tényleg élvezte, nem tudom. Nem volt egyébként olyan kellemetlen élmény ez, mert jó volt utána, mikor lesz*pott, csak maga a punciba hatolás nem mennyei, hanem kiábrándító volt.

2019. jún. 20. 20:37
 17/19 anonim ***** válasza:
44%

"Haromnegyed órat szoptam egy csavót, ez a jó resz"

Vagy rettenetesen szopol, vagy förtelmes a fejed és néha rádnézett a szerencsétlen. "Egymenetes" meg azért volt, mert én is venném a kabátom ilyen aktus után, had gondoljon amit akar, még az sem érdekel, ha impotensnek gondol....

2019. jún. 21. 09:06
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy alkalmi ismeretség során felvittem a kéglimbe egy kis bombázó csajt és hajnal felé a harmadik menetben beleült popsival a farkamba és amikor elsültem és kicsusszantam,telibe kakkantotta a hasamat... Január ,-16 fok,szellőztetés,ágynemű csere ,mosás...
2019. jún. 21. 09:46
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

18-ason még mindig röhögök.

Egyszer egy lány nem szólt, hogy megvan neki. Teljesen összevérezte a lepedőm.

2019. jún. 21. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!