Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan telt az eddigi legrosszabb szexuális élményed?
Egy hájasabb, kövérebb lánnyal voltam, aki ruhában még nem is tűnt annyira kövérnek. A csöcsei is nagyon lógósak voltak.
Szex előtt közösen fürödtünk, aztán szexeltünk. Viszont már szinte egyből elkezdett izzadni és ráadásul büdösen. Tucatnyi lánnyal voltam már, ducibbal is, egy hosszú menet engem is meg tud izzasztani, de ilyet nem láttam még.
Már szex közben félig lelankadtam és alig bírtam elmenni.
Összejöttem egy 40 éves pasival,persze nem vonzódtam hozzá,csak a pénzéért voltam vele.Addig még el is ment úgy-ahogy míg szexre nem került a sor,de akkkor. Alapból nem izgultam rá mivel nem volt már jóképű,és zavart,hogy őszül meg közelről tele volt apró ráncokkal.Aztán a teljesítményben sem remekelt,kapkodott össze-vissza,alig volt előjáték,aztán 10-15 perc és vége,nem bírta tovább.Azt sem jól csinálta,egyszer alig éreztem valamit,aztán túl durva volt.Ráadásul nem volt elég kemény.Sem a farka,sem a teste.Ruhában nem látszott,hogy ennyire meg vannak löttyedve az izmai.És úgy lihegett közben a nagy semmitől,mintha egy hú de kemény menet lenne.Szakítottam is vele másnap,a fancba a pénzével.Szóval szörnyű volt,soha többé idősebb pasival.Egy fiatal srác ezerszer jobban teljesít,és vonzóbb is.
23/L
Kicsi volt a pasi farka...Mikor már lekerült róla a boxer akkor kezdtem el magyarázkodni,hogy igazából van barátom meg hogy csak sokat ittam. Marha kínos volt.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!