Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan telt az eddigi legrosszabb szexuális élményed?
Figyelt kérdés
2017. márc. 21. 12:27
11/15 anonim válasza:
1-es vagyok. Bár ez nem a legrosszabb volt, de érdekes lehet! Egyik buliban összejöttem egy csajjal a parton és sikerült közelebbről megismerkednünk egymással. Egy játszótéren kerítettünk sort a dologra, természetesen éjszaka! Épp szopattam a csajt , amikor is elfutott mellettünk egy róka és megállt mellettünk nézni minket. Nem félek a rókáktól, de ez így szopatás közben meglepett engem is, de a kis csajt még jobban. Olyan szinten rámarkolt a golyóimra, miközben felsikoltott én meg attól, hogy rámarkolt, hogy a rókáról meg is feledkeztünk, aki még, mindig minket nézett.
12/15 anonim válasza:
A róka...
:DDD
Jó hogy leìrtad,ez nagyon kész!
13/15 anonim válasza:
#12 van még rengeted ilyen történetem, amik elég érdekesek. Elég aktív fiatalkorom volt, adtunk a lovaknak, de azóta se álltam le szerencsére.
14/15 anonim válasza:
Olyan 18 éves lehettem,mikor lefeküdtem egy tőlem fiatalabb,szűz fiúval. Levetkőzött,hát... vékony is volt,rövid is. Na mondom,biztos kilehet ebből még hozni valamit. Hát nem jött be. Csak dugdosta ki-be nagyon gyorsan,kb semmit nem éreztem. Már annyira elment a kedvem meg a türelmem,hogy nem volt kedvem magyarázni,hogy mit hogyan csináljon. Gyorsan megfordítottam,hogy orállal befejezem. Ez a fiú azt sem tudta,hogy mikor fog elmenni. Azt mondta,hogy szokott maszturbálni,de nem úgy nézett ki,mint aki valamennyire is ismerné a saját testét. Nemhogy az enyémet. Még a "helyére" is én igazítottam be a farkát,mert azt se oda akarta tenni,ahova való. 😂 Azóta nem találkoztam vele. Pedig az egyik exem is szűz volt,de vele ilyen probléma nem fordult elő,hiába neki is kicsi ,de legalább nagyjából képben volt,hogy mit kellene csinálni és tanulékony is volt. 😁
15/15 anonim válasza:
nekem van a legrosszabb elmenyem. az elmeny az hogy... semmi.semmilyen elmenyem nem volt meg. 30 felett vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!