Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a sugarbaby életmódról?
Sokan írták hogy a lányokat csak kihasználják, de ez nem minden esetben igaz. Persze ez is megtörténhet, de van a másik véglet is.
Egy ideig dolgoztam Németországban egy nagy multinál. A főnököm valamilyen egyetemi jótékonysági eseményen megismerkedett egy huszonéves kiscsajjal, utána kb a lányt a tenyerén hordozta. Ilyen nyaralás, olyan márkás cuccok stb..
De az volt a durva, hogy a csaj rendesen mintha a barátnője lenne(pedig nyílt tény volt hogy fizetve van) ebédet hozott neki, megpuszilta az arcát nyilvánosan, olyanokat dugtak az irodában mint a nyulak.
Csak ebben az a probléma, hogy az életben is az ilyen nők fognak érvényesülni. A pasi szólt a csaj érdekében egy-két szép szót valami nagy amerikai ingatlanos cégnél. Mára a csaj jópár milliárdos házakat ad el, férjhez ment, és talán már egy lánya is van. Ha nem kezdett volna el "sugarbabyskedni" akkor talán sosem lenne ott ahol most van. Kb ez a szomorú ebben..
Nem tudom miert csak nokrol van szo.
En 3 eve sugarbaby vagyok, 20 eves ferfikent. Nem egyetemre kell, dolgozok is mellette, egyszeruen csak van egy eletszinvonal, amihez egyenlore nincs meg az alapom, de igy kepes vagyok fenntartani. Emellett takarekos vagyok, a fizetesembol mindig felre rakok stb, ezt a fajta keresetet azonban 100%-ban az eletszinvonal novelesere koltom, elverem barmire.
Mindenki úgy jut pénzhez, ahogy tud.
Aki okosan csinálja, kapcsolatokat alakít ki, dolgozik, félretesz pénzt, annak ez a sugarbaby biznisz tényleg nagy ugródeszka lehet.
Én is tervezem csinálni pár év múlva - ugyanakkor nincsenek illúzióim, szexről fog szólni, de bízom benne, hogy olyan sugardaddyt találok, akit legalább minimálisan kedvelek és normálisan viselkedik velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!