Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már itt valaki Sugardaddy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már itt valaki Sugardaddy-sugarbaby kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Mit tapasztalat?

Érdekel a téma, aki tud meséljen róla:)

2017. dec. 26. 16:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
Cukros vagy, így az orvos eltiltott tőle.
2017. dec. 26. 16:25
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
*vagyok :(
2017. dec. 26. 16:25
 3/14 anonim ***** válasza:
41%

Szünet!

Ez micsoda? Sugradaddy-sugarbaby?

Mert ezt még soha nem hallotam!

2017. dec. 26. 16:30
 4/14 A kérdező kommentje:

#3!

Sugar baby-nek nevezi magát az a vonzó, intelligens, fiatal hölgy aki ajándékokat és mesés utazásokat vár egy kapcsolattól a szokásos feltételek mellett és ezért cserébe igyekszik maximálisan boldoggá tenni társát, a sugar daddy-t, aki egy sikeres férfi, így meg tudja engedi magának a luxuscikkeket. A sugar daddy-k gyakran sokat vannak üzleti úton, így a találkozók nem olyan gyakoriak mint egy hagyományos párkapcsolatban.

A sugar baby-k gyakran egyetemista lányok akik nem tudják kifizetni a tandíjat, a lakbért és azokat a ruhákat, ékszereket amikről álmodoznak, így olyan társat keresnek aki hozzásegíti őket ezekhez.

2017. dec. 26. 16:33
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
gyönyörű világot élünk
2017. dec. 26. 16:37
 6/14 A kérdező kommentje:

Kedves #5!

Neked van tapasztalatod vagy csak ítélkezel?

Egyébként azon gondolkodtam, hogy régebben is nagyjából ez ment, csak akkor a szülők választottak, de ugyanúgy vagyoni alapon, hogy a lány minél jobb helyzetbe juthasson.

2017. dec. 26. 16:42
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, aki pénzért szexel az qrva. Csak ugye az elég szarul hangzik, sebaj legyen sugarbaby, mert az milyen jó...
2017. dec. 26. 16:54
 8/14 A kérdező kommentje:
Pont azért írtam ki, mert hallottam már olyat is, hogy nincs szex ilyen jellegű kapcsolatban és kiváncsi voltam, kinek milyen volt, ha volt 🤷🏻 🤦🏻
2017. dec. 26. 17:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs szex ilyen jellegű kapcsolatokban...persze majd azért fizet valaki egy csajnak, nem.feltétlen készpénzben,hanem pl.finanszírozza a költekezéseit, nyaraltatja stb.,hogy ezért cserébe ne feküdjön le vele, bőven elég az egész napos vinnyogását hallgatnia, hogyne! Egyébként akárhogy csűrjük-csavarjuk,aki ayagi juttatásokért cserébe szexuális szolgáltatást nyújt,az k..va,maximum annyi a különbség,hogy nem több,hanem egy férfi a partnere,de a lényeg nem változik. Mondjuk speciel engem abszolút hidegen hagy,hogy ki mivel keresi a kenyerét,de hívjuk már a nevén a dolgokat,ne szépítsünk! A másik dolog még, intelligens nő...intelligens nőnek olyan állása van,ami biztosítja számára,hogy soha ne legyen mások számára anyagilag kiszolgáltatva,erről meg ennyit.
2017. dec. 26. 17:45
 10/14 mikeXxX ***** válasza:
67%

Kedves ex barátnőm használta a tejszínhabot rajtam annyira édes volt mondtam is neki sugarbaby 😂!

Még a végén ki lesz találva csak a pénzt markolják fel de semmi ellenszolgáltatás szép kis világban élünk de csak tapsolni tudok ezeknek az embereknek egymáshoz mert sose tudják meg mi az hogy élvezet szex.

kellemes ünnepeket nyomik 😁 !

2017. dec. 26. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!