Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már itt valaki Sugardaddy-sugarbaby kapcsolatban?
Mit tapasztalat?
Érdekel a téma, aki tud meséljen róla:)
Szünet!
Ez micsoda? Sugradaddy-sugarbaby?
Mert ezt még soha nem hallotam!
#3!
Sugar baby-nek nevezi magát az a vonzó, intelligens, fiatal hölgy aki ajándékokat és mesés utazásokat vár egy kapcsolattól a szokásos feltételek mellett és ezért cserébe igyekszik maximálisan boldoggá tenni társát, a sugar daddy-t, aki egy sikeres férfi, így meg tudja engedi magának a luxuscikkeket. A sugar daddy-k gyakran sokat vannak üzleti úton, így a találkozók nem olyan gyakoriak mint egy hagyományos párkapcsolatban.
A sugar baby-k gyakran egyetemista lányok akik nem tudják kifizetni a tandíjat, a lakbért és azokat a ruhákat, ékszereket amikről álmodoznak, így olyan társat keresnek aki hozzásegíti őket ezekhez.
Kedves #5!
Neked van tapasztalatod vagy csak ítélkezel?
Egyébként azon gondolkodtam, hogy régebben is nagyjából ez ment, csak akkor a szülők választottak, de ugyanúgy vagyoni alapon, hogy a lány minél jobb helyzetbe juthasson.
Kedves ex barátnőm használta a tejszínhabot rajtam annyira édes volt mondtam is neki sugarbaby 😂!
Még a végén ki lesz találva csak a pénzt markolják fel de semmi ellenszolgáltatás szép kis világban élünk de csak tapsolni tudok ezeknek az embereknek egymáshoz mert sose tudják meg mi az hogy élvezet szex.
kellemes ünnepeket nyomik 😁 !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!