Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit is jelent az, hogy valaki sugarbaby? Mit kell csinálnia?
Figyelt kérdés
Az oldal leírása elég diszkréten fogalmaz... Van itt olyan, aki ismeri a részleteket?2017. dec. 23. 15:35
1/8 anonim válasza:
Nem árt, ha cukorbeteg, akkor valaki és inzulinoznia kell magát.
2/8 anonim válasza:
Ez egy egy slágeres női együttes,vagy szereti ha nem is cukros süveget szopogatni a kicsike.
Itt nem a cukros bácsiról van szó.
3/8 anonim válasza:
Pénzért szexuális szolgáltatást nyújt.
4/8 anonim válasza:
3-as fogalmazta meg pontosan. Olyan eszkort féle.
5/8 anonim válasza:
Gazdag pasinak szép és odaadó nője van, akit cserébe tejben vajban füröszt ...persze a puncs.hu-n sokan csak egy saját privát prostit keresnek, aki nem fekszik le mással, csak velük.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, így már világos
2017. dec. 23. 16:35
7/8 anonim válasza:
Azt csinálni amit a sugardaddy mond és kapja a lóvét meg amit akar "Apucitól"
23N
8/8 anonim válasza:
Kevesebb mint egy szerető, több mint egy prostituált? Azért nyilván elméleti a kérdés de vajon egy baby-nek csak egy "papája" lehet? Vagy ha mással is találkozik azt miért is vallaná be? Én mondjuk ha volt shugarbabym sosem kérdeztem tőle hogy van-e mással is, nem akartam hogy esetleg hazudjon és ha meg a válasz nekem nem tetszik akkor az kinek jó...f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!