Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiuk! Inkább érettebb 30-as 40-es vagy korotok beliekkel veszítenetek el?
Figyelt kérdés
2019. jún. 20. 01:31
2/15 A kérdező kommentje:
Helyes!
2019. jún. 20. 01:41
3/15 A kérdező kommentje:
Igen nő vagyok..csak nem kapod meg az üzenetemet mert letiltottal múltkor vmi hülyeség miatt..
Tudja az akinek szól..
2019. jún. 20. 02:53
4/15 anonim válasza:
En szuz vagyok, 35 eves.
Inkabb fiatalabb novel veszitenem el, a korombeliek nem vonzanak.
5/15 A kérdező kommentje:
Fiatalabb nő nem biztos hogy akarja..főleg ha önbizalom hiányos vagy..35 evesen ne valogass..bocs
2019. jún. 20. 04:49
6/15 anonim válasza:
Én is inkább egy igényes 40- essel.
7/15 anonim válasza:
Hát én anno úgy voltam vele, hogy inkább legyen idősebb és érettebb felfogású, mert akkor ha béna vagyok se lesz tapló. Ez be is vált amikor 20 évesen egy 36 évessel vesztettem el. Mondjuk hál isten alapból nem volt miért szégyenkezzek mert jól sikerült az első is, de így a stressz sem volt hogy mi van ha béna vagyok. 29/F
8/15 anonim válasza:
37 vagyok, tehát igen, mert alapból érettebbek-, és jobban néznek ki a megnevezett korosztály női.
9/15 anonim válasza:
Nalam a szex es a parkapcsolat elvalaszthatatlan egyseget kepez. Ismerem a korosztalyomat, nem kifejezetten lepnek veluk parkapcsolatba, holott lennenek jelentkezok. Ritkasag az olyan pasi, akinek van haja ennyi idosen :)
10/15 anonim válasza:
Én egy 42 éves nővel vesztettem el, tökéletes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!