Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok! Kivel veszítenétek el szívesebben, szűz vagy tapasztalt fiúval?
Figyelt kérdés
21/F szűz vagyok, és én szívesebben veszíteném el szűz lánnyal. Sőt, igazából kizárólag azzal. Egyesek szerint ha ennyire ragaszkodok ehhez az "elvhez" akkor nem is lesz kapcsolatom. Ez kicsit rossz jövőképet fest, ezért tettem fel a kérdést, "közvéleményt kutatok". :)2016. febr. 13. 18:28
1/26 anonim válasza:
szerintem már meg is válaszoltad, és amit én is tapasztaltam hogy még szűz lány se akar szűz fiút. q*va érdekes világot élünk manapság
2/26 anonim válasza:
Szűz lányoknak szívesen lennék a tanító bácsija! F.
3/26 anonim válasza:
Szuz sraccal semmikepp sem!
18L
4/26 anonim válasza:
Inkább szűz, mert úgy kevésbé ciki hogy én is béna vagyok, meg lehet többet is hajlandó várni, mert én nem mostanság szándékozom elveszíteni. De nekem mondjuk nem alapkövetelmény ez, inkább az hogy szeressem az illetőt és ne legyenek gátlásaim vele kapcsolatban. 18l
5/26 anonim válasza:
Előttem álló: szép és jó csak kár hogy hülyeség amit írsz!!! Szerinted ha valaki ismerkedik veled és tudja hogy szűz vagy az nem tudja hogy mire számíthat? Akkor mitől is félsz? Másrészt az emberek félnek a szextől mert csak a teljesítmény szemszögéből képesek gondolni rá mintha sport lenne az is.Szerinted ha jó vagy az ágyban megdicsérnek,vagy kitüntetnek? Azt mondják majd jó voltál kis csaj? Ám ha nem szerinted azt mondják szar vagy öreg,vagy azt nyugi legközelebb majd jobban megy és gyakoroljuk? Miért hiszed hogy kevés lennél bárkinek is,hisz a szex nem a teljesítményről,inkább a másik testének felfedezéséről,és arról amit együtt éltek át erről kellene szólnia.Nem az a baj hogy valakinek kevés lennél vagy sem,hanem hogy te nem hiszel magadban. A szüzesség elvesztése az 1. élményről kell szóljon,nem a teljesítményről.
6/26 anonim válasza:
Egyik ismerősömmel beszélgettünk arról, hogy a szüzesség elveszítése a nők 80-90%-ánál nagyon negatív élmény. Ez pedig köszönhető a szintén szűz és/vagy tapasztalatlan, önző partnernek. Azon nők viszont tapasztaltabb, önzetlen férfivel veszítették el, inkább kellemesen emlékeznek vissza rá. Na ennek köszönhető a kérdésben vázolt helyzet.
7/26 anonim válasza:
5ös eléggé félreértettél:D Egyáltalán nem erről beszéltem és le is írtam, hogy nem ez a legfontosabb és nem zárok ki olyat aki nem szűz, csak ha mondjuk ismerkednék megkönnyebbülés lenne ha kiderülne hogy az illető szűz. Persze te biztos jobban ismersz engem és jobban tudod hogy nekem mi a jó:)
8/26 anonim válasza:
Soha nem lennek olyan idiota,hogy szuz fiuval veszitsem el.:'))
9/26 anonim válasza:
Vicces hogyha egy szűz srác tesz fel egy olyan kérdést, hogy tapasztalt csajjal veszítené el, akkor mindenki leugatja. Persze a szűz pináknak jár a tapasztalt farok. Ezért be pofázzátok el Utólag se.
Utolsó. Azt hiszed egy tapasztalt 20-on évesnek az a vágya, higy veled szenvedjen?
10/26 anonim válasza:
Én szűzzel is szivesen elveszítném meg tapasztaltabbal is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!